![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מה שנדיר הוא לא הרכב, אלא המצב שלו.
ק"מ נמוך וידיים פרטיות, שלא לדבר על מעט ידיים - מקפיצים את המחיר הרבה מעל למחיר המחירון לאחר התוספות... פשוט כי רוב הקונים מודעים לעובדה שספייס שמורה תאריך חיים ותחסוך כסף הרבה יותר מכל רכב אחר בשנתון ובמחיר הזה. רכב כזה, יד 1 מפרטי - נחטף ונעלם מיד 2 תוך שעה בערך. שלי פורסם ב-11 בלילה, ואם לא הייתי חוצפנית מספיק לשלוח הודעה כבר באותו רגע, הוא לא היה אצלי. כי למחרת ב-7 בבוקר כבר זרמו אליו טלפונים אינסופיים שהציעו הרבה יותר ממני וללא בדיקה.
|
|
|
|
#12 |
|
Member
|
מכיר את המצב. ככה גם השגתי את הדינאמיק 2005 שלי.
אחרי שאמרתי שאני מתקשר לגבי הרכב, התגובה היתה: "רגע, אתה סוחר? עדכנתי את המודעה לפני דקה". ראיתי את הרכב באותו היום, ולמזלי הרב, נפלתי על אישה טובה ששמרה לי את הזכות לבדוק ראשון, ואף נדרשה לסנן ולסרב להרבה אנשים שהתחננו שהיא תיתן להם כבר לחתום על זכרון דברים בלי בדיקה אפילו. אמנם שילמתי 500 ש"ח מעל מחירון (אני לא עד כדי כך קטנוני במציאות בקיצור, אפשר למצוא גם כאלה. נערך לאחרונה על ידי agent54 : 23-09-08 ב 05:32. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
![]() גיא, אני לא בנאדם אלים. אם עוד פעם אחת תרמוז שאני אלים אני אקרע לך ת'צורה ואחתוך לך את הצמיגים. לגבי הסטירה, יש מישהו שככל הנראה עושה את זה טוב ממני. עריכה: לצוות ההנהלה שלום. עקב שרשורים שכנים, השלכותיהם והודעות בנושא אני מבקש להבהיר בזאת כי אין לראות בדברי אלה איום של ממש. ההודעה נכתבה בהומור בלבד. אם יש למי מהמנהלים בעייה עם הודעה זו שיבוא. נראה אותו גבר. ![]() עריכה2: הידעת? במועדון פיאט קיימת הגבלה של עד 20 פרצופונים (סמיילים) להודעה? (רציתי להכניס כאן סמיילי מחייך אך נגמרו לי ההקצאות)
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 23-09-08 ב 05:36. סיבה: גאוני. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
סמיילים
אתה לא צריך להוסיף סמיילים כי כשאני קורא את מה שאתה כותב אני מייד מתחיל לחייך,
המשך כך כי חסר לנו נאוד קצת חוש הומור. בברכה - רפי לין
|
|
|
#15 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
תודה רפי.
אני אמשיך כל עוד אתה תמשיך לכוון אנשים לעבר פתרונות הולמים. אגב, אני לא זוכר שעשיתי את זה כמו שצריך אי פעם אז: תודה רבה לך. בזכותך הגעתי למוסך שמשון. אני מודה לך גם בשם ארבעה חברים שהגיעו לשם בעצתך, בין במישרין בין בעקיפין (דרכי ודרך אפללו). אני משוכנע שעוד אלפי אנשים בישראל מוקירים לך תודה. מי ייתן וירבו אנשים טובים כמוך. (עכשיו שאני יודע שאתה אמיתי )
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
| איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד