![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
אפשרי בהחלט לעשות משמרות על הרכבים. לא נראה לי כ"כ הוגן שרענן ישמור לבד. מה גם שזהו מקום שאני הייתי בו אינספור פעמים ואני יכול להעיד שאין דבר כזה "מספיק פעמים". במידה ויש עוד חברה "דרומיים" שבאים- הגיבו כאן וע"פ הכמות נראה אם יש צורך לעשות נק' מפגש. לגבי הבורות באיזור:
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 20-09-08 ב 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
באמת? מעולם לא פרצו לי שם....
(בבורות לוץ לעומת זאת כן)
![]() |
#3 |
משורר הפורום
|
זהו? רק 6?
להתעורר ומהר. בתוכנית: - אני מביא 2 גיטרות ואני ורענן מבצעים שיר שנכתב במיוחד למועדון. (רענן עוד לא יודע מזה...) - חיפוש הביצה השמאלית של אפללו. (היא נפלה לו. באיזור-ראו חתימה) -על האש מטורף. אני עדיין מנסה לברר באיזו מהירות אפשר לנסוע עם עגל קשור לוו הגרירה... -תחרות "הכה את המומחה". בתפקיד המומחה-*_*****. פרס תנחומים למפסידים- כריתת ראש בסגנון "דוד וגוליית" בנוסף- כבישי הנהיגה באיזור יספקו את תאוותם של כל חובב רכב באיזור. יש להביא מצלמות.
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
[quote=simon377;32359]
- אני מביא 2 גיטרות ואני ורענן מבצעים שיר שנכתב במיוחד למועדון. (רענן עוד לא יודע מזה...) - חיפוש הביצה השמאלית של אפללו. (היא נפלה לו. באיזור-ראו חתימה) QUOTE] אני עוד לא יודע לנגן ![]() צריך מניין לישור קו לחיפוש הביצה במגמת סריקה. יש עוד שאשרו הגעה בעל-פה, בינתיים.
![]() |
#5 |
מנהל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
משורר הפורום
|
באומרך (או בכותבך) "איזור" אתה בטח מתכוון לשטח שבין מטולה לטאבה?
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
זה היה ציטוט כושל של ההודעה שלך.
![]() |
#8 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
מגיע ברור! שופלק
![]()
![]() |
#9 |
מנהל
|
באומרי באזור אני מתכוון מאזור קרית גת , בית גוברין ועד בית שמש מערב.
יש כרגע באזור בעיית שבחי"ם קשה עקב הגבול הפרוץ באזור . כשוטר לשעבר וכנהג משאית שעובד בעיקר באזור קרית גת-בית שמש , ידוע לכל שכהגבול פרו. ויש בעיית שבחי"ם בלתי ניתנת לפיתרון זה מתכון לפריצות וגניבות אזוריות שאכן התממשו במיוחד בחודשים האחרונים בחניונים באזור הנ"ל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
משורר הפורום
|
לא ניתן לזה להוות שיקול. תהייה שמירה על הרכבים, נקודה.
אנחנו נהייה שם כ-40 דק' באור יום- לא בעייה לארגן שמירה מקרבנו. (2-3 אנשים) חוצמזה, בני הדודים מעדיפים טנדרים לבית סובארו\טויוטה. קשה לי לראות בן דוד על HGT עושה דריפטים. עריכה: מפה של איזור הטיול למי שאין Google earth. מקווה שמספיק ברור- האיכות ירודה עקב בעיות העלאת תמונות גדולות.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 22-09-08 ב 04:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תמונות הטיול של מועדון פיאט ישראל לרמת הגולן, 3.5.2008 | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 20 | 08-12-08 14:13 |
מפגש מועדון פיאט והשקת פיאט 238 Camper - ה-12 בספטמבר 2008 | raanan_t | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 22 | 20-09-08 11:52 |
טיול מועדון פיאט, 15.3.2008 - דרום הארץ. | gilgil | פעילויות המועדון | 20 | 11-03-08 23:49 |
טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד