![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| תמונות וסרטונים מאירועי המועדון מפגשים, טיולים ואירועים נוספים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אנחנו מדברים על 20 שנה אחורה.
האופציה היחידה היא לנסות וליצור קשר עם המשרדים שם ולבקש את האדם המבוגר ביותר שעובד שם ואז אולי להצליח לדלות ממנו פרטים. אנסה לבדוק עם האנשים שאנחנו בקשר איתם אם יש מישהו שיכול לברר את הנושא בתוך החברה.
|
|
|
|
#2 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אם מישהו יצליח לשים על הפיאט הזו יד הוא יוכל לדרוש "הנחה" של עוד 400$ על חשבוני.
לאחר שאליטליה הכריזו על פשיטת רגל בחודש האחרון ביטלתי את הכרטיס לקנדה שרכשתי מהם (אמנם מנכ"ל אליטליה ישראל טוען שהם ממשיכים לטוס, לי אישית קצת קשה לסמוך עליו) דמי ביטול 100$ +300$ הפרש במחיר הכרטיס החדש. לסיכום- ברכבים האיטלקים סבבה לגמרי. בטיסות? עדיף מייד אין סוסיתא-לֶנד.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat 124 spider, fiat 238
|
אשמח מאד אם ל-238 שלי תמצא אחות שנוסעת, ספק אם הרכב של אליטליה שרד אך אם כן,בהחלט מדובר ברכב נדיר ששווה שימור וכמובן אם ימצא רכב כזה,אוכל לסייע לבעליו בספרות טכנית ומקורות חלקים וכמובן גם בטיפים חשובים שלמדתי "על בשרי"..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אופל מנטה
|
אני, עדי ומשה הגענו לבקר חברים במפגש של מועדון סובארו קלאסיק, אז יצא לנו להתרשם גם ממפגש פיאט. כל הכבוד על ההתארגנות.
הנה כמה תמונות של עדי: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| תמונות הטיול של מועדון פיאט ישראל לרמת הגולן, 3.5.2008 | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 20 | 08-12-08 14:13 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
| טיול מועדון פיאט, 15.3.2008 - דרום הארץ. | gilgil | פעילויות המועדון | 20 | 11-03-08 23:49 |
| מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד