![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ג'יפ סמוראי. חיפושית
|
פיאט פונטו קברילוט בעד ונגד..
שלום לכולם!
בפורום שלכם אני חדש וברשותי חיפושית 1962 וגי'פ סמוראי 1998 המוצע למכירה בימים אלו. בעבר כשהייתי תלמיד תיכון ובצבא {99-01}הייתה לי פונטו 75 כ"ס שהייתה ממש מצויינת ואני זוכר ממנה רק דברים טובים.החסכון בדלק בה זה משהו לא להאמין!!לאחריה עברתי לפונטו ספייס 2001שעדיין נמצאת אצלנו במשפחה ואני בינתיים הספקתי לעבור לקצת שטח ולסמוראי. היום אני רוצה שוב לחזור לרכב חסכוני ויכולתי לחזור לספייס שבביתנו אך אני מחפש רכב שיהיה קצת פחות "משעמם". לכן יש לי מספר שאלות ואני אשמח לקבל תגובות והערות. 1.מה דעתכם על פונטו קבריולט מבחינת אמינות של הגג והמנוע? 2.סוגים ורמות גימור שלהן.הבנתי שיש 1300סמ"ק וגם 1600 סמ"ק.איך ה1600 מבחינת תצרוכת דלק ומה ההבדים בינהם? 3.מבחינת הביטוח האם יש הבדל משמעותי במחיר בגלל שהרכב הוא קבריולט?לצין כי אני כבר לא נהג צעיר ואין לי עבירות תנועה קודמות. 4.בהנחה ולא תמליצו על הקבריולט מה דעתם על הפונטו ספייסhgt?ברור לי שזה תחום אחר אך אשמח לדעת גם עליה פרטים על מנת שאוכל להתמקד בדגם אחד או הקבריולט או הhgt. תודה כפיר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
לצערי אני לא מכיר את הדגמים של הפונטו דור ראשון קבריולט , אני באופן אישי מאוד אבל מאוד ממליץ על הHGT , רק חשוב לחפור ולאתר אחת שמורה , בהצלחה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ג'יפ סמוראי. חיפושית
|
אחי תודה על ההצעה.את האמת ששקלתי יותר בכיון הקבריולט ולא צריך להסביר למה. גם יחסית המחירים לא גבוהים רק שבאמת יש כר בעיה עם השנתון שהוא כבר עתיק יחסית{95-96}.
לגבי הhgt אשמח לקבל ממך ומחברים נוספים המלצות והערות מכיון שאני שמעתי עליה דברים קצת אחרים וכי היא לא מוצלחת כמו הספייס הרגילות.. איך היא בתצרוכת דלק?והמחיר בביטוח? כמו כן יש הבדלים של רמות גימור ראיתי שחלקן עם סאן רוף וחלקן בלי... תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
רכב מצויין יחסית אמין,לא יותר מידי יקר לתחזוקה,ביצועים טובים.
ביטוח יצא לי השנה חובה ומקיף 3700 ש"ח. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
| פיאט פונטו קברילוט | מועדון פיאט ישראל | 1 | 01-10-06 12:29 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד