![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מריאה - טכני טכני - דגמי מריאה בלבד. |
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט מריאה
|
אוטו מקרטע ומרגישים קפיצות במנוע(98 מנוע 1600)
לפני בערך שבוע התחיל בעיות עם המריאה שנת 98 1600 מידי כמה דקות הרגישו קפיצה קטנה שבאה מהמנוע,הטורים ירדו הייתה קפיצה קלה והטורים עלו בחזרה,והיום כשנסעתי באוטו כשבוע אחרי המקרה האוטו החל לקרטע ולפני עצירות בטורים נמוכים האוטו משמיע קולות חזקים של חיכוכים מהמנוע וקפציות חזקות בזמן העצירה,לאחר התחלת הנסיעה הקפיצות במנוע מתחזקות אף יותר עד שהטורים עולים וזה נירגע אך לא נעלם,וכשניסיתי לנסוע עם מזגן בחום הכבד האוטו קירטע יותר בחוזקה וכשהתחילה הנסיעה המנוע אף ניכבה אך החשמל באוטו המשיך לעבוד.
האוטו נילקח למוסך "איטליאנו" ושם אמרו שזה בעיה בגיר שצריך לשפץ ועולה 7000 שקל,מחיר קצת מוזר בלי לפתוח את הגיר ולבדוק,רציתי לשמוע חוות דעת שלכם וניסיון שהיה לכם עם בעיות מסוג אלה ואם אפשר להמליץ על מוסכים אחרים שיוכלו לבדוק את הבעיה ולדעת בוודאות שזאת אכן הבעיה תודה ויום טוב |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
נגשתי למעבדת אייל נוימן בראשון והוא פתר לי את הבעיות שהיו והיום הרכב נוסע ומגיב כמו חדש .
מה שלא פתרו לי במוסך של פיאט איטלינו. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אם אפשר לשאול ,
מזה אייל נוימן , מה תפקיד המעבדה שלו ובמה הוא עוסק ? בקיצר עם איזה בעיות ניגשים אליו ... נאור . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
הרכב היה שבוע שלם מחובר לכל מיני מונוטורים ומחשבים וכל פעם צץ איזה חיישן שלא עבד אבל הדבר העיקרי שהתגלה שהמזרקים ובית המצערת בקיצור כל מערכת ההזרקה היתה מלוכלכת מפני שבמוסך שהרכב טופל אמרו שאין צורך לנקות כי המערכת מנקה את עצמה באופן אוטומטי (לא להאמין להם אחר כך הם יחגגו עלינו בהחלפת מזרקים שעולים בערך 900 ש"ח כל אחד).
הרכב מודל 98 עם 110000 ק"מ יד ראשונה. גם שמן גיר לא החליפו לי ולא אמרו לי שצריך להחליף אותו.: |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
נ.ב
אייל נויימן עיקר עיסוקו דיאגנוסטיקה מתקדמת של הרכב .מערכות ניהול מנוע .הצתה. http://www.vehicle-lab.net/ קישור לאתר |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מה באמת בוצע ומה היה המחיר?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ןסיוע ממומחיםן בעיות ניצוץ בפיאט מריאה 98, 1600 אוטו' | shlomi | מריאה - טכני | 4 | 01-05-08 12:56 |
| IעזרהI כוהל-הצתה למריאה 98' - 1600' אוטו' ! | shlomi | מריאה - טכני | 6 | 27-04-08 11:28 |
| למכירה טיפו שנת 94 מנוע 1600 בחלקים או שלם | מכירה | 3 | 19-09-06 12:38 | |
| החלפת מנוע לפונטו 1600 שנת SX 1995 | פורום הגראז' | 2 | 28-06-06 11:42 | |
| ספר טכני פיאט 124 מנוע 1600 | מכירה | 0 | 11-03-06 08:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד