![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
פרק ג' בעלילות "סימון ומיכל הספרי"
פרק ג' בעלילות "סימון ומיכל הספרי":
בהמשך לפרק ב'- הגעתי הביתה וכיסיתי את הרכב מפני השמש. אני אתמצת את הדברים ע"מ שהשרת לא יקרוס מהקללות שלמדתי. אני רק אומר שקיללתי במשך 7.5 שעות, בלי לחזור על אותה קללה פעמיים, בנוסף- קיללתי ב67 שפות, מתוכן לפחות 63 אני המצאתי. הסדין נדבק. (בשתי התמונות הראשונות ניתן לראות) היום לקחתי את הרכב למקום מוגן בפני רוח, אבק, אנשים מטומטמים כמו זה שנשען לי על הרכב ומאנשים מטומטמים כמוני ששמים סדינים על לכה לא יבשה דייה. בעזרת מגיני נשימה ועיניים (בכל זאת- נמאס לי לקבל סאטלה מהאדי צבע) ובעזרת צבע שנרכש מבעוד מועד שיפרתי את המצב. התוצאות לפניכם.(חלק מהתמונות.השאר יועלו בהמשך-אין לי אפשרות להעביר אותן כעת)
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] שינוי צבע לוח שעונים, פונטו ספייס | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 22-11-15 20:14 |
| יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 16:35 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 19:53 |
| ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 21:30 |
| החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 14:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד