![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני כמובן לא נתקלתי בשום תגובות על הרכב, חוץ מתגובות של האם אני מוכר וכ'.
כללי: - יום אחד נסעתי למרכז ביג בנשר, שחזרתי לרכב היה פתק על הוישר: "אם אתה מעוניין למכור תתקשר ל- ..., בתודה איציק!" - יום אחד שעשיתי לרכב ווקס ליד הבית עבר בחור דתי שלדבריו: "תשמע, אני לא ראיתי דבר כזה בחיים! איזה יופי, מה זה?? בוא החלפה על מגאן 97 עכשיו!" הסברתי לו יפה שלא יקרה ונתתי לו לשבת ליד ההגה, חבל רק שעיקב אותי ב 10 דקות ולא רצה לקום. - יום אחר בשטיפת הרכב עברה פיג'ו 205, עצרה בחריקות צמיגים (ראו את הסימנים על הכביש) והנהג שאל: "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה למכירה?!" אני: "לא, מצטער". הנהג: "למה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]? אולי בכל זאת?" מוסכים: - מוסך לא מורשה, הבאתי את הרכב לטיפול. בעל המוסך: "זה צבע חדש?" אני: "לא. זה נקרא ווקס וקצת פוליש". בעל המוסך: "מה אתה אומר... יפה". - מרכז התקנות של מערכות לרכב, לפני שבוע. לידי עמדה אונו אדומה. בעל האונו האדומה: "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], כמה שילמת על הצבע?" אני: "זה צבע מקורי, רק הכנף נצבעה". בעל האונו האדומה: "פששש..." אחרי 10 דקות: בעל האונו האדומה: "תגיד, נכון עשית ראש מנוע? זה המחלה של הפיאטים האלה!" אני: "לא, אני על ראש מנוע מקורי..." בעל האונו האדומה: "אתה צוחק עליי נכון?!" - מכון למזגנים, לפני חודש, ברח לי הגז. בעל המוסך: "פתח מכסה מנוע". אני: "שנייה" (פתחתי). בעל המוסך מסתכל ולא מבין. אני: "מה קרה?" בעל המוסך: "זה מזגן אורגינל!" אני: "נו אז מה?" בעל המוסך: "נדיר לראות מכוניות כאלו עם מזגן אורגינל, אתה יודע כמה זמן לא ראיתי כאלו?!" אני: "אני עכשיו ראיתי 2 כאלו בדרך..." אינטרנט: לפני שבועיים, פורום רכב בתפוז, מסר חדש מבחור נחמד נשוי בן 36. האיש: "מה אתה שם על הדשבורד שהוא נראה ככה?" אני: "תרסיס מיוחד" ופירטתי את שם החברה. האיש: "כמה האוטו הזה שווה? אתה מוכן למכור"? אני:" 4800 ש"ח. לא שווה לי למכור במחיר הזה". האיש: "מה מצב המנוע? הק"מ זה 130 נכון?" אני: "לא ידוע לי על בעיות בשום חלק ברכב, הכל עובד, הסטוריית טיפולים מלאה". האיש: "אם תהיה מוכן למכור אני מוכן לתת כמעט כפול מהמחירון, 8000 ש"ח!" אני: "תודה, אך אני לא רואה את עצמי מוכר כרגע את הרכב, כשאמכור אגיד לך". לפני חודש, ה"פ חדש בקארס פורום. האיש: "אתה מוכר או מכיר מישהו שמוכר רכב שמור כמו שלך?" אני: לא אני מצטער, אני לא מוכר ואני לא מכיר רכב כזה למכירה. חפש ביד 2". האיש: "חבל, תודה" צבא: נסעתי לבקר חברים בבסיס חיל הים בחודש שעבר, הכנסתי את הרכב פנימה לבסיס. המפקד שלי לשעבר: "אתה לא מוכר הא? אף פעם לא רצית למכור בזמנו..." אני: "עדיין לא מוכר..." עבודה מועדפת: עבדתי במתקן מסווג, העובדים הגיעו לעבודה רק באוטובוסים ממקום איסוף. אני הגעתי עם האוטו. עובד 1: "כמה ק"מ יש לרכב הזה? אני: 120 (בזמנו). עובד 1: "אני מחפש רכב כזה. אתה מוכן למכור לי אותו?" אני: לא, אני לא מוכר. עובד 1: "תעשה לי טובה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], חיפשתי חודשיים ולא מצאתי כלום". אני: "עד שקניתי את זה חיפשתי 10 חודשים". עובד 1 הלך לעובד 2 ואמר לו לגשת לנסות לשכנע אותי למכור לו את הרכב. עובד 2: "גיא בוא רגע..." אני: "כן?" עובד 2: "אתה מוכר את הפיאט? זה בשביל חבר.." אני: "אמרתי לו כבר שלא". הפסקה, כולם יושבים ואוכלים ארוחת בוקר ואני מגיע באיחור קל ועובד לידם. עובד 3: "גיא אתה מוכר את הגרוטאה?!" אני: "זה גרוטאה נכון? בשביל מה אתה צריך לקנות אותה?!" עובד 3: "סתם אל תיעלב... אבל אתה מוכר?" אני: "די כבר שיגעתם אותי כבר, כשארצה למכור אני אגיד לכם" אני ניגש לעובד אחר עם פונטו דור ראשון אדומה. אני: "עוד לא ראיתי דבר כזה, בית משוגעים. אפשר לחשוב שיש לי פרארי". בעל הפונטו: "אל תתרגש, אצלי אותו דבר. הוצאתי את הרכב משטיפה ורצו לתת לי כסף מזומן, לא הסכמתי". |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סקר: כמה ק"מ עבר הרכב שלכם וכמה אתם נוסעים בשנה? | stio | פיאט כללי | 30 | 29-08-08 01:41 |
| בעיה בידית אורות | command sergeant major | בראבו - טכני | 6 | 19-06-08 21:26 |
| סקר: איך אתם שומרים על הרכב שלכם בחום הכבד? | פיאט כללי | 3 | 28-08-06 16:48 | |
| הפונטו מרגישה כל דבר!!!! (כל אבן בכביש הכוונה. נערך כמובן) | פורום הגראז' | 3 | 11-06-06 09:03 | |
| תמונות שלכם והרכבים שלכם | מועדון פיאט ישראל | 6 | 28-06-05 14:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד