![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מנוע חשמלי להגה בפונטו ספייס
איפה אפשר להשיג מנוע חשמלי להגה עבור פיאט פונטו ספייס... הייתי בחברה ואין, במגרשים אין... האופציה היחידה שאמרו לי זה לעשות הזמנה מחו"ל...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
מנוע להגה הכח החשמלי בפונטו ספייס
מה זאת אומרת אין בחברה. זה בפירוש לא חלק נדיר שמתקלקל. להיפך.
מי איבחן שהלך המנוע? למה הם לא החליפו אותו? האם האבחון אמין? לדעתי לא כדאי לקנות חלק כזה מפירוק כי אין לדעת מה מצבו האמיתי. לפי מה שהבנתי, המנוע של ההגה עולה כ- 1000 ש"ח או פחות. אפשר לנסות בחנויות החלפים של פיאט בתל אביב: מ.י.ר. חלפים בע"מ" ברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275, 03-5627852. הנחה של 10% לחברי מועדון פיאט. "נחום סודאי בע"מ" ברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052. הנחה של 10% לחברי מועדון פיאט. רב תודות לרפי לין. http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...showpage&pid=2 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
איך המנוע התקלקל?
בפונטו הקודמת שלי (2001) הוא עבד כמו שעון, ועדיין עובד. אני לא מבין איך אצלך הוא התקלקל. היכן איבחנו את הבעיה? |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
צטט:
לך היה מזל. יש אנשים שהיה להם פחות מזל והייתה אצלם תקלה רצינית בהגה מחוץ לתקופת האחריות. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
את האבחנה שהלך המנוע קבעו במוסך מורשה של פיאט... אני אבדוק כמה הוא עולה, הבנתי שזה לא חלק זול כל כך...
ובכל מקרה תודה על התגובות והעצות... |
|
|
#6 |
|
Guest
|
מנוע להגה כוח חשמלי
איזה מוסך מורשה פיאט איבחן התקלה ומהיכן אתה בארץ?.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
אני בחיפה, והמוסך הוא מוסך מורשב פיאט בצומת וולקן שבחיפה
מחיר המנוע החשמלי הוא 1900 בלי עבודה |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
צטט:
מבחינת הבדלי מחירים בין מוסכי הרשת לא אמורים להיות הבדלים משמעותיים. מבחינת זמינות החלק - כתבת שאין ב"חברה" - מאוד לא סביר שאין חלק כזה בחברה וגם אם נוצר מצב שאזל המלאי אז החברה מחוייבת לפי חוק לחדשו תוך כ- 7 ימי עבודה. בכל מקרה זה לא פשוט להחליף את המנוע וצריך מישהו שמבין בעסק היטב. למיטב ידיעתי, המנועים הללו לא ניתנים לשיפוץ בארץ וממש לא כדאי לסמוך על חלק מפירוקים. לא כתבת כלום לגבי התקלה: האם נדלקה נורית תקלה אדומה של ההגה? האם הנורית דולקת גם לאחר כיבוי והתנעה מחדש? האם יש בעיות חשמל אחרות ברכב? האם ביצעת איזושהי התקנה לאחרונה - מערכת דיבורית אזעקה וכולי? האם המצבר ברכב תקין? |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד