![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Member
|
38K עם הצמיגים המקוריים, בחנייה מקורה.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צריך לבדוק את הצמיגים בעין, קשה לתת פה אבחון.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
צמיגים קדמיים נשחקים מהר יותר
בגלל סיבובי הגה, בעיקר סיבובים יבשים (במקום) שגם ככה לא בריאים מניסיון אני יכול להגיד שצמיג בן 4 עדיין יכול להיות במצב טוב יש לי קונטיננטל כבר למעלה מ 4 שנים, שהיו 3 וחצי שנים מאחור ובחצי שנה אחרונה עברו קדימה לאור החלפת זוג ל יוקוהמה A DRIVE שעברו אחורה שני דברים חשובים שעליך לשים לב : 1. כמו שגיא אמר : על סרן קידמי זוג זהה של צמיגים. כנ"ל סרן אחורי כל זוג ,אותה שנת ייצור ואותה חברה מייצרת עדיפות לצמיגים לא סינים. יוקוהמה , קונטיננטל, קלבר יתקבלו בברכה ויומלצו בחום ע"י חברי הפורום כמתאימים לפונטו ספייס 2. אם יש 2 זוגות לא זהים של צמיגים. הזוג הישן יותר יושב מקדימה זה עניין של חיים ומוות, אם זוג בלוי יהיה מאחור בזמן איבוד שליטה על הרכב אין לך סיכוי לצאת מזה |
|
|
|
|
|
#24 |
|
כתבנו בצפון
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
אונו זה סיפור אחר, אנחנו מדברים פה על כפתור CITY
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Member
|
לגבי מה שהדגשת באדום - הם החליפו את הקדמיים לפני שלושה חודשים, מאחור אותם מקוריים מהיצרן.
מאחור הם לא בלויים כל כך, אבל בכל זאת לא חדשים. להחליף אחרי הרכישה? לדרוש הורדת מחיר? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
אם מאחור יש צמיגים בני 4 שנים
ומקדימה צמיגים בני 3 חודשים זה לא מצב בריא בכלל רק בשביל הסיכוי הקטן שיהיה כשל באחד הצמיגים הישנים מאחור זה לא שווה את החיים שלך במקרה הכי גרוע תעלה את הרכב על ג'ק ותחליף בינהם, את שני החדשים אחורה,שני הישנים קדימה, אין פה עניין של הורדה במחיר |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
לא לקנות צמיגים סיניים בשום פנים ואופן, סכנת נפשות במיוחד ברכב ללא ABS. אני קניתי ב- 2001 צמיגים קדמיים סיניים, דווקא עלו זול, 300 ש"ח לשניהם, אבל אחרי שנה אחת האחיזה התחילה לדרדר פלאים, השיא היה לאחר 3 שנים מרגע ההתקנה. שחר- את הירידה הגדולה מהמרכז עד לקניון עשיתי עם גלגלים קדמיים נעולים לאחר לחיצה קטנה ביותר על הבלמים כדי להאט, תודות לצמיגים הסיניים (הכביש היה רטוב- גשם). ברמזור פנייה שמאלה לקניון עמדה יונדאי H1 והרכב שט ישר אליה- פה כבר הרמתי בלם יד- הגלגלים מאחור ננעלו והרכב עצר ס"מ אחד לפני התנגשות. אח"כ טסתי מהר לצמגייה לזרוק את הצמיגים מהרכב. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Member
|
תודה על התשובות עד כה!
אגב, יש סניף של קומפיוטסט קרוב אליי - לקחת ישר לשם? לפי מה שהבנתי, הם הכי אמינים. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
ההנעה היא מקדימה, יחד עם ההיגוי יגרמו לשחיקה מהירה יותר של הקדמיים בשימוש רגיל. אני בכל טיפול (שזה אחת לשנה) מחליף קדימה אחורה על מנת לאזן את השחיקה. החלפת צמיגים היא חלק מיישור קו. לא חוסכים ! הצמיגים הם הקשר היחיד של הרכב אל הכביש. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דינאמיק 16V 80 טיפטרוניק | nexho | מכירה | 0 | 21-02-08 09:58 |
| פיאט פונטו 2000,איזה עדיף.. {בור בנושא..} | פיאט כללי | 0 | 10-09-07 00:00 | |
| פונטו 2002 ELX מנורה שמאלית ראשית לא עובדת .איזה סוג היא? | פורום הגראז' | 21 | 10-02-07 16:58 | |
| איזה דגמי פונטו דור ראשון קיימים בארץ | פיאט כללי | 13 | 29-01-07 20:16 | |
| איזה פלאגים מתאימים לפונטו ספייס? (כן - הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 3 | 04-01-07 18:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד