![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
המחיר מאוד חשוב לא פחות מהסיפור עצמו. אשמח אם תפרסם את המחיר לטובת כולם.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
בכל מקרה אתה לא תבוא מיוקנעם, נכון? המחיר לא מה שמשנה אלא האיכות, השירות, המקצועיות והאדיבות. גם מיקנעם ישתלם לך להגיע אם זו שאלתך
ואגב, על איזה פלאפל מדובר? על ההוא עם העגלה של הפלאפל\סביח\שניצל?
|
|
|
#13 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כמו קודמיי, לא הבנתי בהתחלה מה פשר הכותרת
![]() בתור מי שמבלה אצל חיים כל שני וחמישי (יש לי מניות במוסך ובמסעדות בסביבה) אני לא יודעת על איזה מאפיה אתה מדבר. אנא הסבר נמק וספר היכן, אני צריכה מקומות לאכול בהם בורקס כשאני שם (למרות שאת רוב הזמן אני מעבירה בלעמוד ליד חיים ולצחוק איתו) ולגבי השאר - מסכימה עם כל מילה. הבעיה היחידה במוסך הזה היא שאין עוד כמוהו. אין כמו חיים, אחד למליון, והמוסך הוא גם אחד למליון. בדיוק אמרתי לחיים השבוע שזה נורא עצוב שחלק מהשיקולים שלי בלקנות שוב פונטו אחרי מה שקרה עם הקודמת היו שאני לא אמצא מוסך טוב ואמין (ולא אמצא חיים אחר) אם לא יהיה לי פיאט. ממש התבאסתי מזה (בסוף מסתבר שרובנו אוהבים פיאט בגלל חיים ולא בגלל הרכב). ואגב מולטיפלה, בשישי בבוקר ( בד"כ נכנסות לשם 10 אונו ועוד 5 ספייס, הפעם היו שם רק 4 מולטיפלה
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
|
סימון- מיוקנעם אני לא אגיע, מדובר על למעלה מ- 70 ק"מ לכל כיוון לצערי.
עיניין אותי נושא המחיר מכיוון שיש בעיה במוסכים המורשים של גביית מחירים מופקעים, רציתי לדעת האם יש מוסך צדיק אחד בסדום, אך אם אינך מעוניין לפרסם זו זכותך. הילה- לאן נעלמת?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
מנהל
|
היי
לא יודע מה איתכם אבל כשהרכב שלי בטיפול אצל שמשון אני עולה לקומה למעלה לחדר המתנה שוקע בנחת בכורסאות העור הנעימות מכין לי שוקו חם במכונה ומחפש סרט טוב בטלביזיה
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
![]() בדרך לאיזה טיול אכיר לך את המאפיה הזו, נקנה לנו כמה קוראסונים שיהיה מה לנשנש בדשא בים המלח. האמת, אחלה מאפיה.
|
|
|
|
#17 |
|
משורר הפורום
|
danceoflife, לא הגיוני מה שאת אומרת.
למוסך שמשון לא נכנסים כל שני וחמישי. אם הוא מתקן משהו אז זה תקין! המאפיה הקרובה נמצאת באיטליה, ללא קשר למוסך שמשון. לעומת זאת, המאפייה נמצאת במרחק 10 דק' הליכת עצלן (קצב הליכתי לרוב). מהמוסך פונים ימינה וממשיכים ישר עד שנגמר הישר ויש רק שמאלה. (עוברים 2 כיכרות ומגיעים למוסך אופנועים) פונים שמאלה והמאפיה תתגלה בבניין שמצד ימין. (מאפיית "צמח") החזרה למוסך באותה דרך רק ימינה במקום שמאלה ושמאלה במקום ימינה מסכים איתך לגבי חיים, שהוא מהווה שיקול מרכזי בקניית רכב. שהייתי שם, היו 3 מולטיפלות (או שמא, מולטיפלאים?) מלבד זו של הבחור שדיברתי איתו, סה"כ 4. 2 מהם היו אחת אחרי השנייה ובאותו צבע- מחזה נדיר במחוזותינו. stio, מקריית גת זה כ-60 ק"מ לכל כיוון, זה שווה את זה ובענק. אני מוכן לקנות שקט נפשי במחירי הדלק הנוכחיים, ואתה? צביקוש23, אני לא יודע מה איתך, צברתי כבר למעלה מ-10 שעות שינה על הספות האלה. (וזה כי באתי לשם גם עם אפללו וגם עם אלירן75) טלוויזיה? רק בשעות שאהרון עולה לראות סטארסקי והאץ'. בשעות שאני מגיע יש רק אודטה וסרט ברוסית. (אין לי שום דבר נגד רוסים, אני לא כ"כ מבין את השפה חוץ מהקטעים של הקללות...) אותי הרבה יותר מעניין לראות את הבפנוכו של המנועים, הגירים ושאר העניינים של הרכבים...
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
|
אני גם מוכן לקנות שקט נפשי במחירי הדלק הנוכחיים (דרך אגב הדלק יורד הלילה), אבל יש בין היתר את בעיית הזמן, צריך להקדיש יום שלם כדי לעשות טיפול לרכב.
יש דיווחים על שירות מצויין גם במוסך המורשה בעכו, אבל עוד לא יצא לי להיות שם. בכל מקרה מחר אני מכניס את הרכב למוסך מורשה אחר, מקווה שלא אצטער. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
משורר הפורום
|
אמת? אני לא מבין אותך.
אתה שומר על האותו מכל משמר (והיא באמת אחת השמורות שראיתי אם לא השמורה מכולן) אתה דואג לו ומתחזק אותו בצורה מעולה (ככה נשמע מדבריך) ואתה לא מוכן להשקיע יום טיול? שמשון עובד גם בימי שישי, אולי זה יסדר אותך? אהההה הבנתי! אתה מפחד לגלות את מוסך שמשון ולהכיר בעובדה שמעתה כל טיפול נוסעים ליהוד...
|
|
|
#20 |
|
כתבנו בצפון
|
אני מוכן להשקיע יום טיול ואין לי בעיה לנהוג למקומות רחוקים. להיפך, אני אוהב לנהוג.
הבעיה היחידה היא שאני צריך מוסך קבוע וקרוב בגלל שאני לחוץ מבחינת הזמן. ביום שישי זה רעיון טוב, אבל לא בטוח שהרכב ייצא מהמוסך באותו היום ולכן אני בבעיה. למרות שהרכב שמור ואני באמת משתדל לשמור עליו כמה שאני יכול ולא לאמץ אותו יותר מידי, הרכב ישן ונזקק לכניסה לעיתים רחוקות למוסכים מעבר לפעם בשנה לטיפול 10K, ולכן אינני יכול להרשות לעצמי נסיעה בכל פעם ליהוד. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת פילטר גיר רציף (אוטומט) המלצה מ-"שמשון" | student | פונטו - טכני | 2 | 31-03-08 00:24 |
| ושוב מוסך שמשון | aflalo | בעלי מקצוע | 3 | 26-03-08 06:48 |
| כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000 | Carioca | פונטו - טכני | 11 | 11-03-08 21:21 |
| תודה רבה לצוות היקר של מוסך שמשון יהוד! | פורום הגראז' | 6 | 07-12-06 19:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד