![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אהבתי את הכתיבה, ממש חבל שאין מוסך כזה בצפון.
גל, מה קרה במרכזי? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
|
בהתחלה שראיתי את הכותרת לא הבנתי איך יכול להיות שמוסך שמשון לא בסדר [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]. ממש אהבתי את הכתיבה ומסכים עם כל מילה ומילה שרשומה בנושא. שלי היתה את הפיאט תמיד הייתי מטפל במוסך שמשון וכל פעם הייתי מתפעל מהמוסך המדהים הזה. אפילו שרצינו למכור את הרכב תוך יום חיים מצא לנו קונה לאוטו ומכרנו אותו הרבה בעזרתו. רק עכשיו שאני מטפל בדייהטסו שלנו במוסך מורשה אני מבין עד כמה היחס בשמשון מדהים. יישר כוח!
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
היי
אכן מוסך מעולה
גם באונו הקודמת שלי ז"ל וגם בטמפרה הנוכחית שלי אני מטפל אך ורק אצל שמשון. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
מה קרה?
חוץ מזה שניסו לרמות אותי (!), אני מרגיש שכל פעם שאני שם אני צריך להתחנן שיבצעו טיפולים אלמנטרים באוטו. יחס גרוע, מחירים מופקעים. אני באמת לא יכול לומר מילה אחת טובה על המוסך הזה. חבל שהם היחידים שיודעים לטפל ברכב הזה. אבל אני כבר החלטתי שלא חשוב מה, לשם אני כבר לא חוזר. לטיפולים שוטפים אני אנסה לתת לשמשון כי לא נראה לי שתהיה לו בעיה עם דברים שהם זהים לכל רכב (החלפת שמן, נוזל קירור וכו'...).
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת פילטר גיר רציף (אוטומט) המלצה מ-"שמשון" | student | פונטו - טכני | 2 | 31-03-08 00:24 |
| ושוב מוסך שמשון | aflalo | בעלי מקצוע | 3 | 26-03-08 06:48 |
| כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000 | Carioca | פונטו - טכני | 11 | 11-03-08 21:21 |
| תודה רבה לצוות היקר של מוסך שמשון יהוד! | פורום הגראז' | 6 | 07-12-06 19:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד