![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
אם אתה מכוון את זה ללחיצה בריאה , אין ספק שזה מזיין את האמא של המנוע . לדעתי, פיאט HGT (סטנדרט בלי חיזוקים ) לא בנויה לNOS . . . תעשה את השיקולים שלך , נאור . |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
צטט:
קמשפט חם בוכנות קלות הנמכת ראש ועוד עדיף כך וב70 % מהמחיר של הנוס וכל המסביב וכל זה להראות לערבי עם הונדה כתומה שיש לו מדבקות שמוסיפות הם בלבד 150 HP [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח ושפיאט 1600 בראבו י מעיפה לו תתחת לשנה הבאה ( סיפור אמתי) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אם אפשר לדעת מה זה הנמכת ראש?
וכמה זה מוסיף?
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
שקניתי את האוטו גם אני רציתי לשפר את הפיאט שלי והלכתי למישהו שהוא הבנאדדם הכי הכי הכי אמתי ומקצועי ישר והגון שנקרא בשם יוסי
והוא אמר לי ככה וככה והסביר לי מה כדאי מה אסור כמה זה יעלה איך מתי בקיצור כל התורה על רגל 1 הנמכת ראש לוקחים את ראש תחתון איפה שהשסטומים כאילו כל החלק משפצים אותו ומורידים כמה מיקורנים או מילימטרים לא זוכר וזה מעלה את היחס דחיסה ואז שמים פלגים מחוזקים וכאלה . זה ההתחלה שב ה תחלה ומוסיף עוד 10 HP בגלגל ויחסית זה זול 1400 שח כולל אבל זה מחייב לחליף בוכנות ולגרים שיעמדו בלחץ שזה בערך עוד כמה אלפיות לבסוף ויתרתי על כל זה כי אני בחיים לא יקבל את ההשקעה הזאת |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
איזה יופי!!!
כמה יועצים נחמדים... אמנם ביקשתי חו"ד ועזרה אבל חוות-הדעת אמורה להיות על הקיט של SNIPER ולא על נייטרו באופן כללי. אני מודה, מודה, מודה לכולם על הדאגה למנוע שלי. תשאירו לי את ההחלטה איך להתעלל ברכב. אי לכך ובהתאם לזאת אנסח מחדש את השאלה, האם יש בפורום מישהו שהתקין בעצמו קיט נייטרו רטוב על HGT? והאם מישהו בפורום התנסה בקיט של SNIPER? תודה. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
לא טוב לך אתה מוזמן ללכת.
מה שבטוח מהפורום הזה אתה לא תקבל עצות על איך להרוס פיאט.
|
|
|
#7 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
למה נראה לך שאני שאני פניתי בשאלה לאנשים בפורום הזה?! אני קורא פה את התרדים השונים כבר דיי הרבה זמן ולמדתי להעריך את הידע המקצועי העשיר שיש לחלק מהאנשים פה. אם לא הייתי חושב שיש לאנשים פה מה ללמד אותי לא הייתי מבקש עיצה.
למה שמישהו יחשוב שאני מנסה להרוס את הרכב שלי???? שקניתי במיטב כספי... פשוט התגובות שהיו פה קצת חרגו מגבול הטעם הטוב של ייעוץ ובטח של השאלה שלי. אני לא שאלתי בכמה אחוזים זה יאיץ לי את בלאי המנוע או את מי אני אקח עם זה... את המחקר שלי כבר עשיתי לפני... אני מצטער אם פגעתי במישהו... אני מבין שאין פה מי שירים את הכפפה ויציע עזרה... תודה. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד