![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#29 | |
|
Guest
|
צטט:
לגבי הרומסטר, כמו באוקטביה II וסופרב - ניתן להזיז את המשענת אחורה, היא נעה על מסילה (או מתקפלת, אני כבר לא זוכר). אנחנו חיים פביה מעל 4 שנים, ולפני זה הייתה לנו מסורת לא קטנה של פיאטים (שאת זה אתה יודע), שכוללת 124, 131 סופר מרפיורי, פונטו 60 (דור ראשון), פונטו 85 16 שסת' (דור ראשון) ופונטו 60 (דור שני). מה-124 ומה-131 הוריי היו מאוד מאוד מרוצים. מהפונטו 60 - אנחנו די מרוצים. הנוכחית (דור ראשון. הדור שני הייתה מהעבודה - ליסינג) עם 120K וחוץ מעניין שריפת הנורות, אין בעיות. אפשר להגיד שאחי מאוד מרוצה ממנה. הפונטו ספייס 60 לא הפסיקה להתפרק (ולא, [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לא התעלל בה) ועשתה כל מיני בעיות קטנות... אבל למי אכפת - רכב ליסינג. מהפונטו 85 (סביר להניח שאתם לא מכירים אותה - נמכרו יחידות בודדות [אפשר לספור על יד אחת] מהם) היינו מאוד ל-א מרוצים. אכלנו ממנה מרורים, ללא הפסקה... אני מסכים - עם מכוניות חדשות צריך מזל (הרבה מזל). מה שמעצבן אותי זה שסמל"ת לא ידעו לטפל בבעיות והגענו למצב שפשוט רצינו לצבוע בכחול ולזרוק לימים - וזאת הסיבה שאין לנו כיום פיאט (אלא יש שקודה... השנייה ברציפות). אני לא אומר שאני פוסל את פיאט (כי סה"כ, אני מעריך את היצרן הנ"ל), אבל אתה לא תראה אותנו נוטש את הגרמניות, למרות האחזקה היקרה משמעותית משל פיאט. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד