![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
מקרה מצער....ג'אנט לHGT קיים משומש?
שלום לכם חברים.
נמצא אני בבעיה וזקוק לפתרון או עצות... במוצ"ש האחרון נסעתי לי בדרך נמיר בשעות הצהריים במהירות סבירה 50-60, כשפתאום ילדה קטנה קפצה לנתיב הימני עם האופניים שלה ממש מולי! לא יודע איך אבל הצלחתי לשבור את ההגה שמאלה ושוב ימינה מכיוון שהגיעה אלי מכונית מהנתיב השמאלי... ולבסוף מצאתי את עצמי בתוך המדרכה עם רעידות בגלגל הימני... בלי לחפור הרבה אומר לכם שהנזק למזלי הוא לא גדול אך בעייתי, הצמיג נקרע, היה צורך בכיוון פרונט והבעיה האמיתית היא שהג'אנט נפגע קשות(שבור). עכשיו לאחר שהרכב כבר סודר לגמרי וכרגע יש ג'אנט חלופי ומכוער ברכב. ביליתי את היום כמעט בכל הארץ בחיפוש אחר הג'אנט החסר...(יפו,אשדוד,אשקלון,פתח-תקווה וראשון[פירוקיות]) אך ללא הצלחה... אמרו לי שעד שHGT מגיעה לפירוקיות מפרקים אותה מהר מאוד. אז ככה חברים אני פונה אליכם: אם אתם מוכרים או יודעים על מישהו או מקום שמוכר מגנזיום מקורי של HGT יד שניה או לא במחיר של 1300 ליחידה(זה המחיר של אחד חדש ביררתי) אנא פנו אלי כי אם לא תיהיה לי בררה אלא לקנות חדש בתשלומים...(אגב אני חייל אז זה יקח לי משהו כמו שנה תודה רבה לכם יניב. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת ג'אנט 14" לפונטו שברשותי | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 15-02-08 18:44 |
| שאלה בקשר להגדלת ג'אנט ברכב.... | פורום הגראז' | 11 | 05-06-07 16:31 | |
| בשעה טובה מצאתי ג'אנט לקופה | מועדון פיאט ישראל | 30 | 23-05-07 01:11 | |
| שינוי גודל ג'אנט? | פורום הגראז' | 0 | 04-09-06 17:09 | |
| למכירה מחשב משומש לפיאט פונטו 1.1 | מכירה | 1 | 05-07-06 03:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד