![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#81 |
|
Guest
|
אז זו לא הבעיה אצלך.
בדוק צריכת דלק בכביש בין עירוני ודווח. |
|
|
#82 |
|
Guest
|
[quote="liorp"]הטמפרטורה בין 60 מעלות שזת תחילת הסקלה לבין האות c
לגבי ה צ'וק או שאני לא מפעיל בכלל או שאני עושה כמוך[/quote] מה זה כמוהו, גם זמן אתה נוסע עם צוק משוך, אתה אמור להניע עם צוק , ולשחרר שליש ממהלכו ולהתחיל לנסוע, ולא לשבת במקום ולהמתין שהמחוג יגיע ל60 מעלות! בברכה צביקה. פיאט הוא רכב בעל ראש מאלומיניום שמתקרר מהר מאוד, מצד שני גם מתחממם מהר מאוד, האם נסיעתך עם צוק משוך במנוע קר היא יותר משתידקות? בברכה צביקה |
|
|
#83 |
|
Guest
|
זה מה שאני עושה
אני נוסע עם רבע צו'יק שמגיע ל 60 מעלות מחזיר בחזרה הבעיה שאם האוטו לא בפעולה שלוש ארבע שעות שוב האוטו קר ושוב פעם צ'וק |
|
|
#84 |
|
Guest
|
זה בסדר שאתה זקוק לצוק לאחר כ3/4 שעות, השאלה האם אתה נוסע עם צוק יותר משתי דקות?
בברכה צביקה |
|
|
#85 |
|
Guest
|
אני אסביר שוב
בחורץ הייתי מפעילבהתחלה צו'ק מלא בלי גז ממתין קצת סוגר אותו ומתחיל ליסוע אחר כך אמרו לי תעשה ככה תפעיל את הצ'וק תחזיר אותו קצת כל עוד האוטו מחזיק תתחיל ליסוע ואחר כך תסגור שארה רואה שהוא לא רועד זנ מה שהייתי עושה בחורף בקיץ עכשיו אני מחמם את האוטו שלוש דקות בלי צ'וק ונוסע אלי רומנו אמר לי להפעיל צוק להחזיר אותו לרבע ליסוע ואחרי שני קילומטר שמגיע ל 60 מעלות להחזיר וזה מה שעשיתי |
|
|
#86 |
|
Guest
|
צביקה במידה והפלאג לא מתאים מבחינת הדגם לא החברה
למשל חברת ngk אבל הדגם שלו לא מתאים האם ההבדלים בצריכת הדלק היא מזערית? והאם אני זכותי המליאה להגיד לזה שהחליף לי שהדגם שהוא שם לי זה לא המומלץ לכן תחליף לי או תחזיר את הכסף? |
|
|
#87 | |
|
Guest
|
צטט:
נא עדכן על התצרוכת דלק לאחר הכוון של אלי רומנו, ואחרי החלפת הפלגים! תרבחו ותסעדו צביקה |
|
|
|
#88 |
|
Guest
|
לצביקה
לצביקה או למי שמבין
שמו לי פלגים ngk r דגם BPRGES והדגם המומלץ הוא: ngk BPR6e-VG 0.7MM שזה ששם לי אמר לי שאין לו בעיה להחליף לדגם המומלץ הענין הוא שהוא אמר לי שבגלל שהאוטו שלי אוכל קצת שמן מה שהוא שם לי זה עדיף והפלגים הללו יחזיקו יותר הרבה זמן האם הוא סתם מבלבל את המוח? |
|
|
#89 |
|
Guest
|
תצרוכת דלק, זה מה שצריך לעניין אותך, ולא סוג הפלג והמספר הקטלוגי שלו!!
תרבחו ותסעדו צביקה מה תצרוכת הדלק לאחר הכוון של אלי רומנו???????????? |
|
|
#90 |
|
Guest
|
לגבי תצרוכת הדלק
זה יקח כמה ימים עד שאני אבדוק תודה מקרב לב |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב