![]() |
|
![]() |
קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Junior Member
הגלגלים שלי: רובר
|
יש אחת שמורה יד 1 שאני רודף אחריה..
אני אפילו לא יודע של מי היא, אני כל כמה זמן שם לו פתק על החלון שאני רוצה לקנות..היא יד ראשונה לא זזה כבר כמה שנים...לפי מידע הוא רק מניע אותה כל יום. הקילומטרז פחות מ10k בערך?
פשוט אוטו חלום לקנייה, אני מת לקנות אותה ואני אציק לו עד שאני אקנה.. תאחלו לי בהצלחה.!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
רק שתדע שהנתון הזה של רכב שלא זז בכלל ורק מניעים אותו מדי פעם יכול להיות נפילה גדולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אכן, ישנו בלאי לחלקי גומי למשל, שמתבלים, נסדקים ומתפוררים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
טוב אז ככה...הוא מוכן למכור לי את האוטו!!
![]() הוא בן אדם מבוגר(60-70) יש לו בעיות בעיינים ובגלל זה הוא לא נוהג הרבה(עד בכלל). הרכב יד 1 שנת 2001 40k!! יש ספר טיפולים(שלא ראיתי עדיין) וכו'... ידוע לי על בלאי כשלא מזיזים את האוטו! ויש לי שאלה מה אתם חושבים שאני צריך לבדוק כשאני אקח אותו לבדיקה? תודה יאיר! נ.ב הרכב עומד מתחת לעץ קבוע ואין עליו שמש בכלל גשם כנראה שכן קצת..אבל הוא עשה צבע על כל האוטו בגלל סריטות מהחניה שהוא נמצא בא. נערך לאחרונה על ידי y26 : 11-06-08 ב 21:26. סיבה: סניליות |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מדובר על רכב עם נתונים נדירים ביותר.
בצע נסיעת מבחן על הרכב, אם ימצא חן בעניך קח את הרכב למכון בדיקה אמין ומקצועי ותמשיך משם. אם לא תבין את תוצאות הבדיקה, תמיד תוכל להעלות את הטופס לכאן לאבחון מדוייק. עיניין הצבע מטריד מאוד, יש לבדוק טוב טוב מדוע הרכב נצבע מחדש. לי זה לא נראה כמו שריטות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
קודם כל תודה רבה ואני לא חושב שיש תאונה באוטו או משהו כזה....כעיקרון בכלל הוא לא רצה למכור את האוטו, אני זה שמצאתי אותו בטעות וביררתי אם הוא מוכר...
הוא נראה אמין מאוד אבל גם ככה אני לוקח אותו לבדיקה, אז שיבדקו אותו נראה אם יש משהו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
איזה צבע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
הגלגלים שלי: אקסנט
|
y26...
הצביעה הכוללת עקב שריטה נשמע לי תלוש(מה היה לו שריטות מחנייה על הגג)? לא נוהג בכלל ומשקיע בצבע לכול הרכב גם כן נשמע תלוש (זה לא גרושים בדיוק.) "לא זזה כבר כמה שנים" והוא רק מתניע אותה כול יום?! זה גובל באבסורדיות מה הוא נהנה לשלם את הביטוח? ולצבוע את כול הרכב כאשר הוא נשרט? ולא להשתמש בו? תראה אני לא אומר שזה בלתי אפשרי,אני רק אומר שהסיכוי שהוא דובר שקר גדול יותר מהסיכוי שמה שיש פה זה אמיתי (תשאל אם הוחלף מנוע -אולי הוא נשרט?). שורה תחתונה: סך הכול עושה רושם שנפלת על משהוא מעניין ![]() הלוואי והיא תצא לך ללא תקלה חמורה בבדיקה...סך הכול למצוא אחת יד ראשונה עם ק"מ נמוך זה ממש מעולה. בהצלחה,אל תמהר לשום מקום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
טוב אז ככה...הצבע הוא כסף.
דבר שני זה בן אדם פנסיונר שכל היום מטייל(ברגע שאני אקנה אני אגיד לכם בדיוק איפה הוא גר ואז תבינו-סורי אני פוחד שמישהו יציע לו משהו אחר) יש לו בעיות עיינים אבל הוא נוסע מדי פעם. הוא שומר על האוטו חבל על הזמן- רואים. דרך אגב יש לו פיאטים מכשהוא היה בן 18 אז...כנראה שצריך להבין לבד. אני לא רוצה לתת יותר מדי השארות..היום או מחר אני מקווה לקחת אותה לבדיקה ואני אדווח ובע"ה אם אני אקנה את הרכב אני אשמח לבוא למפגש(מקווה שהוא יהיה קרוב לירושלים) ותראו אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
הגלגלים שלי: אקסנט
|
יש חדש?
|
![]() |
![]() |
![]() |