![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
בהצלחה באמת... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: לנטרה
|
הבעלים של הלבנה לא מוכן להתחייב לכלום לטענתו גם הוא קנה ללא בדיקה ולכן הוא לא יכול להתחייב, הוא פשוט לקח אותה למכונאי שהרים ובדק תאונות ותיקונים+בדיקה מכאנית.
אולי הוא דובר אמת ואולי לא, לא נשמע לי סביר להגיע מב"ש לנתניה לשלם 500 שקל לבדיקה ולגלות שהיא עברה תאונה. אגב ההיא מרעננה (הכסופה) הוסרה מהלוח, יש סיכוי שהיא נמכרה, למרות שקבענו שאני אגיע מחר. עדכון: אכן נמכרה, באסה. מישהו מכיר את זאת? http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDet...1&CarID=747703 נערך לאחרונה על ידי yairba : 29-05-08 ב 18:24. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: אקסנט
|
הלבנה לא יודע מה המחירון.
והוא מבקש מחירון של לפני שלושה ארבעה חודשים. לשלם מעל המחירון זה לא מילה גסה, אבל כעובדה רוב הhgt בדרך כלל לא נמכרות מעל המחירון (זה לא איביזה טורבו ולא קליאו ספורט) ואני ראיתי מספר נכבד של אקזמפלרים... אפילו רק בחודש האחרון. אלו שמבקשים הם אחת משתיים לרוב: 1)אנשים שסתם מגזימים ללא שום סיבה מוצדקת כמו הבחור הזה שהקפיא את המחירון שלו. 2)אנשים שכול יום נשמו אכלו ושתו רק את הHgt שלהם וטיפלו בה לפני הזמן ודאגו לה ושמרו עלייה באמת, ללא שריטה "חובבי המותג" כמו שאמרת אלו יודעים מה יש להם והם ולא מתביישים מבדיקה, והם הולכים לשם 100% בגלל הקונה כי הם 100% יודעים מה יש ומה אין ברכב שלהם ואין להם מה להסתיר. לכאלה אנשים מגיע מחירון ומעלה. לכאלו מכוניות מגיע מחירון ומעלה. וצר לי yariba אני לא מכיר את הצהובה שציינת. בהצלחה. נערך לאחרונה על ידי meymia : 30-05-08 ב 00:37. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
צטט:
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
| דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד