![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
את הפוליש לא מעניין אותך איך מורחים...
![]() את הווקס דווקא כן: אני אישית משתמש בווקס משחה שמכיל קראנובה (ווקס דקלים טבעי). (לא זוכר את שם החברה, בסביבות ה35 ש"ח בACE, מגיע עם ספוג למריחה.) השתמשתי בעבר בטריפלווקס נוזלי של קארפלן ולא כ"כ הייתי מרוצה מהתוצאות. (28 ש"ח, חנות מקומית) אם הווקס שתבחר מגיע עם מטלית\ספוג, השתמש בו למריחה. לאחר שהחומר התייבש תוכל להוריד אותו עם חולצה ישנה, אני ממליץ לקנות מטלית מיקרופיבר שלא תותיר סיבים. אם הווקס לא מגיע עם אביזר כלשהו למריחה השתמש בבד לא סופג ולא משאיר סיבים. כמובן על פח נקי, קר ובצל. ![]() (לא בצל .התכוונתי למחסה מהשמש) אני אישית מבצע כל חודש-חודש וחצי- הצבע חלק כמו עכוז של תינוק ומבריק כמו שן זהב של איש-ממוצא-כלשהו-שאני-לא-אכתוב-ע"מ-שלא-לסכן-את-חיי. פוליש, אני אוסיף, לא מומלץ על צבע מטאלי. זה מוריד משכבת הלכה שגם ככה היא פגיעה ורגישה. על צבע מטאלי מסוג "ברק ישיר" אפשרי לעשות פוליש, ברכב שלך לא (אא"כ הוא עבר צביעה חאפרית בארץ). בהצלחה ותמונות.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| מישהו מכיר " בונדו " חומר לפחחות ?? דרושה חוות דעת | פורום הגראז' | 1 | 20-02-07 23:40 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד