![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
חומר שנקרא Sun of a gun של חברת STP ישמור על חלקי הפלסטיק והגומי מפני השמש.
לא להשתמש על הצמיגים ! |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
צטט:
חומר מדהים השתמשתי לדש בורד , לפלסטיקים בדלתות , להגה , לתא הכפפות , לגומיות סביב הדלתות , לתיבת הילוכים , בלם יד ,מגירות כל חלקת פלסטיק או גומי בפנים הרכב התוצאות מדהימות פנים הרכב כמו חדש. כל שאר התרסיסים שהשתמשתי עד כה נתנו ברק מזויף שנעלם תוך כמה ימים פה החלקים ממש חזרו להיות חדשים. ניקה אותם והחייה אותם - או כמו שבטח הבנתם, מומלץ בחום
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני משתמש בזה כבר 6 שנים בערך... מגיע בבקבוק צהוב ארוך.
יום חמישי תהיה לי הרבה עבודה על הרכב... אם ייקח לי 5 שעות זה מעולה... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הארוך הצהוב הוא הקטן. עולה כ 25 ש"ח באוטו דיפו
יש בקבוק גדול יותר ,חסכוני יותר במחיר אני מניח, בצורה של שפריצר כזה : ![]() אני קניתי ת'קטן לפני כמה שבועות כדי לנסות,היום השתמשתי לראשונה. הבא יהיה הגדול יותר עבדתי שעתיים רק על הפנים היום אני מניח שעוד שעתיים על החוץ ואני סוגר הכל ב 4 שעות גיא אתה מתכונן למפגש אה ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
לא רואים את התמונה. עריכה: עכשיו רואים.
אני פשוט לא יכול לנסוע ברכב מלוכלך (בדיוק כמו שאני לא יכול לנסוע ברכב לדוגמא, כשמושב הנוסע לידי לא נמצא בדיוק באותו קו של מושב הנהג). ביום חמישי אם תעבור בין השעות 18:00 עד הלילה, בטוח תמצא אותי בחוץ... שעה אני אעבוד על פנים הרכב, הכולל שאיבה ע"י שואב אבק וניקוי חלקי פלסטיק ע"י התרסיס. שעה נוספת אני אעבוד על רחיצה חיצונית עם שמפו ייעודי למכוניות. חצי שעה אני אעבוד על ניקוי חלונות הרכב עם תרסיס ייעודי לניקוי חלונות (פנים וחוץ) ולבסוף- 3 שעות עבודה עם ווקס, אני הפעם מתכנן 2 שכבות של ווקס לראשונה. סה"כ עבודה משוערת: 5 וחצי שעות. זו לא בדיוק הכנה למפגש, גם ככה הייתי עושה ווקס, אני עושה בממוצע פעם בחודשיים. פשוט משכתי את זה ליום חמישי כדי שהאוטו יהיה נקי למפגש. מחר אני נוסע לבסיס עם רכב מלוכלך, איזו פאדיחה... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
הגדולה של החומר הזה כמו שאני רואה את זה זה שאם אתה לא מעוניין
בברק הנוצץ הזה של "כאילו נקי" אלה במראה הטיבעי של פנים הרכב בצבע הטיבעי שלו כשהוא נקי , פשוט תעשה את העבודה עם סמרטוט לח ולא יבש וזה אכן כך מאתר STP : " If less shine is desired, lightly buff with damp cloth." |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
|
בד"כ מעל 70% לחות הרטיבות והלחות מתחילה (טל), בד"כ מדובר על למעלה משעה 21:00. בחורף בימים בהירים זה קריטי הרבה יותר.
יש לי כאן תחנה מטרולוגית קטנה ויש לי בקרה על הטמפ' והלחות, מקסימום אני אזדרז קצת. תודה על ההערה.
נערך לאחרונה על ידי stio : 10-09-08 ב 18:51. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| מישהו מכיר " בונדו " חומר לפחחות ?? דרושה חוות דעת | פורום הגראז' | 1 | 20-02-07 23:40 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד