מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האונו היפה שלי :)

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מה וואקס, פוליש ומשהו לפלסטיקים יכולים לעשות..

שם:  
צפיות: 
גודל:   

היפיפייה שלי HGT 2002 67000 קמ'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

punto gt 96

שם:  
צפיות: 
גודל:   

למכירה בראבו טורבו 2011

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 18-04-08, 00:08   #1
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
האם יובא לארץ טמפרה ייבוא אישי?

היום יצא לי לראות לראשונה פיאט טמפרה עם סיומת 15 בלוחית הרישוי.
האם ייתכן שיובאה לארץ פיאט טמפרה לפני כמה שנים? ולמה בכלל ?
או שמא היה כזה רכב אי שם בשנות ה 90 ששירת במשטרה או משהו כזה ונמכר לאחר מכן?

אשמח להסבר הגיוני
צביקוש23 מנותק  
ישן 18-04-08, 00:15   #2
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
סיומת 15 ניתן לראות בד"כ על רכב כבד, כגון אוטובוסים פרטיים (לא כאלה של אגד ודן שיוצרו ע"י "מרכבים" או "הארגז"), ועל משאיות.

כמו כן לרכבים הסמויים של המשטרה יש סיומת 15. או שהמשטרה החליטה לעשות שימוש במכוניות מיושנות או שהרכב הזה היה פעם בשירות המשטרה.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 12:40   #3
אריק שמאי
Member

האווטאר של אריק שמאי

הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
STIO מאיפה כל השטויות שאתה מדבר, כל רכב שהיה מיובא אישית פעם היה מקבל 15 כמו כל הרכבים שהיום נמכרים ממכרז ממשלתי או מד"א ( צה"ל משטרה כיבוי אש או מונית) וגם משאיות פעם היו מקבלות את הספרות 15 זה היה פעם היום אתה יכול לראת משאית עם 61 בסוף
אריק שמאי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 14:54   #4
stio
כתבנו בצפון

בתקופה האחרונה לרכבים כבדים יש סיומות רגילות.

אני עדיין טוען בתוקף שסיומת 15 משמשת בפועל רכבים משטרתיים סמויים, משמע ללא צ'קלקה על הגג ובד"כ בצבע לבן או כסוף.

בעבר כל רכב שהיה מיובא בייבוא אישי היה מקבל את הסיומת 00.
רכבים כבדים כמו שציינתי (אוטובוסים, נגררים, משאיות וכ') היו מקבלים את סיומת 15, אוטובוסים של חברות ציבוריות מקבלות את הסיומת 01, מוניות כולל מוניות שירות מקבלות סיומת 25.

כעת כל המכוניות החדשות (כולל רכב כבד) מקבלות את הסיומת 67, בפועל יש יצרנים שעוד נשאר להם מספרים עם סיומות ישנות, ולכן יכולים להיות מקרי יוצאי דופן.
ישן 18-04-08, 16:35   #5
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

ידידי גיא אתה טועה לחלוטין.
הטענות שלך הם ממש לא נכונות .

היום רכבים משטרתים סמוים מקבלים סיומת רגילה לחלוטין ולא סיומת מיוחדת.
סיומת 15 יצאה משימוש (כלומר הופסק ניפוק הסיומת עקב סיום סדרת המספרים) לפני כמה שנים .
עד לפני סיומת 15 \ 00 היו מקבלים : רכבים ייבוא אישי, משאיות, אוטובוסים, רכבים שניקנו מצה"ל או מהמשטרה, רכבים שחזרו לכביש לאחר שיקום.

כאמור כמו שאמרתי בתחילת דברייי היום אין ניפוק של הסיומת כזאת לא במשטרה ולא בשום מקום אחר.
ניידות סמויות \רכבים בייבוא אישי וכ"ו מקבלים סיומת רגילה לגמרי כמו כל רכב חדש שעולה לכביש (64,65,66 וכ"ו.

ואני חוזר לשאלתי .
האם היה בשנות ה 90 פיאט טמפרה משטרתית או שמא מישהו הביא (למה בכלל?) פיאט טמפרה בייבוא אישי לארץ?
אגב יש גם כמה פיאט אונו בעלות סיומת 00 שמסתובבות בארץ (בכלל למה לטרוח להביא כאלה ביייבוא אישי?)

אשמח לתשובות.

תודה
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
בתקופה האחרונה לרכבים כבדים יש סיומות רגילות.

אני עדיין טוען בתוקף שסיומת 15 משמשת בפועל רכבים משטרתיים סמויים, משמע ללא צ'קלקה על הגג ובד"כ בצבע לבן או כסוף.

בעבר כל רכב שהיה מיובא בייבוא אישי היה מקבל את הסיומת 00.
רכבים כבדים כמו שציינתי (אוטובוסים, נגררים, משאיות וכ') היו מקבלים את סיומת 15, אוטובוסים של חברות ציבוריות מקבלות את הסיומת 01, מוניות כולל מוניות שירות מקבלות סיומת 25.

כעת כל המכוניות החדשות (כולל רכב כבד) מקבלות את הסיומת 67, בפועל יש יצרנים שעוד נשאר להם מספרים עם סיומות ישנות, ולכן יכולים להיות מקרי יוצאי דופן.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 16:40   #6
stio
כתבנו בצפון

המציאות בשטח מראה אחרת.ראיתי לא מזמן סקודה אוקטביה ופולקסווגן ג'טה חדשות עם סיומת 15. הג'טה היתה כסופה והאוקביה לבנה.

בתוך המכוניות ישבו כחולי המדים, כאמור סיומת 15 על רכב סמוי.
ישן 18-04-08, 16:46   #7
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

ועוד משהו

עוד משהו בקשר לרכבים סמויים של המשטרה.

אז גיא דע לך שהיום במשטרה יש רכבים סמויים מהמון סוגים ובכל הצבעים וזה מלבד רכבים שכורים שגם בהם משמשים.

בין היתר למשטרת תנועה ארצית יש גם כמה ניידות מאד מעניניות ובראשם ניידת שניכנסה לשימוש לפני כחודש וחצי (שהיא דווקא לא סמויה וצבועה בצבעי משטרת תנועה ארצית) ואני מדבר על ניידת מסוג וולבו S80 שהייתה שייכת למפכ"ל והחליט לוותר עליה ולהעביר אותה למשטרת תנועה.

לגבי ניידות סמויות אז בין היתר יש : אאודי TT אחת בצבע כסוף (ולא אני לא טועה יש אחת כזאת) .
יש גם פולסווגן גולף GTI אחת שאם זכרוני אינו מטעה אותי היא בצבע סגול.
יש ניידת סמויה נוספת שנכנסה לשימוש בעיקר למרדפים במהירות גבוהה , הניידת היא קרייזלר (לא זוכר את הדגם אבל ממש ממש דומה לאוודי TT) ואפילו הופיע צילום שלה בעיתון לפני חודשיים.

כמובן שיש גם עשרות ניידות סמויות מסוג פולסווגן פאסאט החדשה (200 צבועים בכל מיני צבעים , סובארו B4 בכמה צבעים גם , ושבוע שעבר נכנסו לשירות 20 ניידות סמויות חדשות טויוטה היבייריד (רכב חצי חשמלי) .

ויש עוד ניידות סמויות מכל מיני סוגים אחרים וצבעים רבים מאד
וכמובן שיש את הניידות הסמויות שכל אחד מכיר מתוצרת סקודה שלרוב (יש גם כאלה שלא) מספר הרישוי שלהם הוא 16 -???-76 (כמובן שרק המספר באמצע שונה אצליהם) שרובם צבועים בלבן ויש כמה כמה סגולים , כחולים וירוק כהה.
ישן 18-04-08, 16:53   #8
stio
כתבנו בצפון

לפני חצי שנה נסעתי על כביש 70 לכיוון צפון. באיזור בת שלמה עקפתי על מהירות לא גבוהה יחסית רכב מסוג סקודה אוקטביה (הדגם החדש) עם סיומת 15. זה היה נראה לי רכב רגיל ולא שמתי לב בהתחלה ללוחית...

כחול המדים שנהג ברכב יחד עם חברו מאוד נדהם מי האמיץ שנוסע במהירות הזו (כולה 110) עם פיאט אונו ועוד מעיז לעקוף אותו, אז הוא עקף אותי והסתכל, אח"כ שמתי לב שמדובר ברכב חדש עם סיומת 15. זה היה לפני חצי שנה שעוד הייתי בצבא אז הוא ראה שאני חייל ועזב אותי.

חוץ מזה שפעם חיכיתי לאוטובוס והיתה שם ניידת סובארו B4 שדפקה דוחות לנהגים, לידה בדיוק עמדה סקודה אחרת עם סיומת 15 שהיתה בה שוטרים.
ישן 18-04-08, 17:04   #9
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

יש לכך הסבר גיא,
הרכבים שאתה ראית הם מספר לא גדול של ניידות שקיבלו ככל הנראה מספרי רישוי משטרתים ישנים שיצאו משימוש (מספרי רישוי של ניידות סמויות ישנות מאד שנגרטו ) וזו הסיבה שאתה רואה ניידות סמויות בודדות שיש להם רישוי 15 אל אף שהם חדשות.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
לפני חצי שנה נסעתי על כביש 70 לכיוון צפון. באיזור בת שלמה עקפתי על מהירות לא גבוהה יחסית רכב מסוג סקודה אוקטביה (הדגם החדש) עם סיומת 15. זה היה נראה לי רכב רגיל ולא שמתי לב בהתחלה ללוחית...

כחול המדים שנהג ברכב יחד עם חברו מאוד נדהם מי האמיץ שנוסע במהירות הזו (כולה 110) עם פיאט אונו ועוד מעיז לעקוף אותו, אז הוא עקף אותי והסתכל, אח"כ שמתי לב שמדובר ברכב חדש עם סיומת 15. זה היה לפני חצי שנה שעוד הייתי בצבא אז הוא ראה שאני חייל ועזב אותי.

חוץ מזה שפעם חיכיתי לאוטובוס והיתה שם ניידת סובארו B4 שדפקה דוחות לנהגים, לידה בדיוק עמדה סקודה אחרת עם סיומת 15 שהיתה בה שוטרים.
ישן 18-04-08, 17:07   #10
stio
כתבנו בצפון

לא חשבתי על זה, יכול להיות.
אם רכבים סמויים מקבלים סיומות רגילות זה רע מאוד...
תגובה

חוקי פרסום הודעות