![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
לא נראה לי שזאת הבעיה. לאוטו לא היה את הרעש הזה עד אחרי שהוא יצא ממוסך מורשה. באותו היום שהגעתי ננעל האוטו עם המפתח וניסו בעצם לפרוץ בכך שהורידו את הגומיות בין החלון לדלת (מבחוץ וניסו להקפיץ את הכפתור.(כמו שזה לא הצליח, הזמנו מנעולן) בדקתי את הגומיות הם במקומם כמו שהיו לפני. נערך לאחרונה על ידי roeys : 03-04-08 ב 12:04. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
רעש רוח
ויש לי אנטנה רגילה כמו כל פונטו והיא חוזקה פעם אחת כי נכנס דרכה מים בחורף.
לי אין אנטנה של דיבורית. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעשי רוח
בעזרת נוסע נוסף תוכל לנסות לאתר אם הרעש נובע מהדלת ואם כן גש למוסך וניתן לסדר זאת בקלות ע"י כפוף קל ידנית של המסגרת העליונה של הדלת לכוון המשקוף.
שיטה שבעזרתה הייתי מגלה חדירות רוח מדלתות הייתה בעזרת אדם נוסף שהחזיק מצית דולק שאותו מעבירים בזהירות, תוך כדי נסיעה, סביב מסגרת הדלת החשודה ואם יש חדירת אויר רואים זאת לפי תנועת הלהבה. הערה - יש לבצע בדיקה כזאת בזהירות רבה. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
רעשי רוח
תודה רבה לך אני אנסה זאת.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם הלך לי מחשב בפונטו ספייס 2001 ? | פורום הגראז' | 4 | 03-09-07 12:52 | |
| עזרה לגבי נורת הזרקת דלק ורכב מקרטע בפונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 11 | 19-03-07 22:50 | |
| הערכת מחיר החלפת משאבת מים בפונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 5 | 16-03-07 17:01 | |
| פונטו ספייס SX 2001 - החלפת בית לחיצים??? עזרה!!! | פורום הגראז' | 3 | 14-02-07 23:04 | |
| פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 10:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד