![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#19 | |||
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
צטט:
קבלו את דעתי בהבנה ובלי להעלב. אני בטוח שכל אחד מכם וממי שחושב כמוכם לא מרוויח כסף ע"מ לפרנס אנשים אחרים. אף אחד מכם לא היה אומר למוכר- ואללה, הרכב שלך מושלם קח 1000 מעל המחירון, מה גם שלא מדובר על 1000 ש"ח שזה סכום ממש לא גדול במושגי רכב. אם גם לכם היה כישרון להוריד רכב טוב ב-50% (!!!) מהמחירון ולחסוך 9000 ש"ח (!!!)- לא הייתם חושבים פעמיים. בנוסף, אם בעל הרכב לא מודע למצב הרכב שלו אז: א.-מגיע לו. ב.-סימן שגם לא כ"כ חשוב לו מה מצבו. ג.-אם בעל רכב רוצה "להתקדם" אז יש לו את הכסף. אם אחד מכם היה מוכר את רכבו הפרטי (שאני משער שהוא במצב מצויין) והיה בא אליכם מישהו שמציג את הרכב כזוועה, מה הייתם עושים? (בהנחה שאתם באמת מודעים למצב הרכב) אני הייתי אומר לו- "עזוב שטויות, זה חרא רכב. לך חפש אחד אחר. רוצה את זה? זה מחירון פלוס, אבל אתה בטח לא פראיר" שיהיה לכולנו לבריאות. צטט:
*עקב ניתוח להשתלת תושבת לאונת מוח ימנית- חשיפת החזה שלי תידחה למפגש הבא*
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 28-03-08 ב 01:50. |
|||
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נצפתה אונו מיוחדת למכירה | צביקוש23 | מכירה | 0 | 24-10-07 18:40 |
| תודה לעוזרים | פורום הגראז' | 2 | 03-05-07 17:55 | |