![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 | |
Senior Member
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
אז בוא לא נמשיך את התקיפה הזו בבקשה. צטט:
אם נראה לך שההשוואה כן גדולה, קח את הגולף GTI הראשונות כאמת מידה, אל מול סובארו ג'סטי נניח. אל תשכחו, עושה רושם שהרכב מקורי, שימו לב שזה גם נדיר במחוזותינו, מטופל ושמור כמו שצריך. לא בדקתי זאת, אך זה הרושם. אם כך המצב, אני חושב שהמחיר שהוא מבקש ריאלי ביותר. אגב, אתם מפספסים לגמרי את היעוד של רכבים כאלה. אלו רכבי סופר-מיני חמים, לא משפחתיות גדולות. הם לא אמורים לנסוע מהר, הם אמורים להיות זריזים, קלים על הרגליים ולתת הנאה מנהיגה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 10-03-08 ב 21:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
צטט:
האונו טורבו היא לא "אוטו מעפן", ורואים שאתה לא נסעת/ ישבת או ראית אחת כזו במציאות, אז תחסוך מאיתנו את מה שאתה כותב בבקשה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
צטט:
נ"ב באיטליה יש גם פונטו GT עם מנוע 2000 טורבו נערך לאחרונה על ידי שחר : 10-03-08 ב 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני אשמח לראות נתונים לגבי היצורים האלו שאתם מזכירים כאן.
עד כמה שידוע לי, וגם לאתר carfolio שאפשר לסמוך עליו (וגם בויקיפדיה לצורך העניין), לא שווקו דגמי אונו עם מנועי 1.8, ופונטו עם מנועי 2.0. כן יצא לי לראות פעם פרוייקט של שילוב מנוע ה 5צל' של הקופה בפונטו דור ראשון, אבל מעבר לזה, אני בספק אם היה שיווק המוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל
|
האמת שחבר שלי שהיה באיטליה היה מוכן להישבע שראה במו עיניו פיאט אונו 1800 , גם אני מפקפק בזה אבל אולי באמת קיים יצור כזה (וכמו שאומר המצחיק מארץ נהדרת.. "מבולבלים.. גם אנחנו...")
לגבי אונו טורבו בארץ.. אז טורבו דור ראשון קיימים כמה עשרות (אני מעריך 20 בערך אם לא יותר) ששרדו.. לגבי טורבו דור שני.. הדעות חלוקות.. אבל לפי נתוני משרד התחבורה כמה שהבנתי מסתובבות בערך 14 בערך (אני מעריך שפחות) צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
כן כן כן , יש גם פונטו V6 3.7 24V של AUTODELTA
ביצור סדרתי. תמורת תוספת קטנה תקבל אותו SUPERCHARGED גדעון, אל תתווכח איתם, עזוב אותך... כך אתה מראה שמישהו מתייחס לשטוית שהם רושמים. יש לי למשל לקוח שמוכר 205 GTI 1.9 מקורית לחלוטין עם 160T ק"מ, ב 45000 ש"ח רכב שמור מאד, הכל שלם,הכל במקום והכל עובד. אבל החברה האלו (בגלל הבנתם הגדולה במכוניות ומכונאות)יסבירו לך ולנו שהוא נפל על השכל , התחלק במקלחת וכד..... עזוב, אתה רואה שאין עם מי לדבר...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein נערך לאחרונה על ידי Eddie : 10-03-08 ב 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
לא נראה לי שאונו מנוע 1400 משופרת ככל שתהיה יכולה להגיע לביצועים שבסרטון
http://youtube.com/watch?v=YnmarC_xz7A אתם מוזמנים להכיר גם דגמים נוספים של אונו על ידי חיפוש צמד המילים fiat uno תתפלאו לדעת שיש גם אונו טורבו דיזל ועוד כמה דגמים מעניינים כמו 4X4 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש מנוע של פיאט 131/132 1.8 או 2 ליטר. (הכותרת נערכה) | פיאט אספנות | 3 | 19-12-06 00:22 | |
מחפש פיאט 500 (הכותרת נערכה) | קניה | 0 | 27-10-06 14:48 | |
שאלה - צריכת דלק, אונו 92 70s.(הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 2 | 26-10-06 22:36 | |
פנסים אחוריים לפונטו. הכותרת נערכה כמובן. | פורום הגראז' | 2 | 14-10-06 13:20 | |
שאלה: פנסים שקופים לאונו (הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 9 | 25-09-06 20:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד