![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיה ב-בורר מהירויות של המזגן
השבוע הפסיקו לעבוד לי מהירויות 1,2,3 ורק מהירות 4 עובדת. פירקתי את החלק ניקיתי בפנים וזה לא עזר, יש למישהו מושג ממה זה? האם יש איזה פיוז או שצריך להחליף את החלק? (אם כן כמה אמור לעלות?)
תודה לעונים.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
נגד המהירויות נשרף (החלק שמעביר את הזרם למנוע המאוורר הפנימי). נמצא איפשהו מתחת וקצת מאחוריי תא הכפפות.
למיטב זיכרוני עלות החלק (מקורי) + העבודה היא סביבות ה- 300 ש"ח, אבל אני לא סגור על זה. אני מניח שאתה מדבר על פונטו ספייס. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נגד מהירויות מאורר פנימי
בדיוק כך, אכן הנגד או המחבר החשמלי אליו.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חוטי הנגד
כנראה שהמחבר החשמלי אל הנגד נשרף ומכיון שהוא לא מגיע כחל נפרד אז בוצע מין חיבור כפי שציינת. אני הייתי, בזמנו, קונה את כל צמת חוטי המאורר והייתי חותך ממנה את המחבר לנגד ואת מחבר המתג ואת מחבר המאורר עצמו ומכור אותם הנפרד ומחברם בהלחמה אל הרכב כך שהייתה נשמרת המקוריות של מחבר מקורי אך במחיר זול, יחסית, כי את מחיר הצמה הייתי מחלק לשלושת המחברים.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
צטט:
יש אפשרות לתקן את הנגד לבד ? אולי לנקות אותו או משהו דומה? וזה מסובך לפרק אותו ? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
למיטב הבנתי אם הבעיה בנגד עצמו אז הוא לא ניתן לתיקון כי הנגד עטוף ביציקה של חומר קרמי.
בעיקרון הפירוק אמור להיות די פשוט. לא יצא לי להסתכל בדיוק היכן הנגד ממוקם אבל אני יודע שזו לא עבודה שלוקחת הרבה (15-20 דקות אם בכלל). באופן כללי הנגד נמצא באיזור שמתחת לתא הכפפות וצריך לפרק שם קצת חלקים כדי להגיע אליו. התופעה די מוכרת בפונטו ספייס ומוסך מורשה אמרו לפתור אותה בקלות ובמהירות. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נגד מהירויות - פיאט פונטו 98' | פורום הגראז' | 2 | 26-08-07 23:34 | |
| בעיה במזגן בפונטו 96, המזגן אינו מקרר. | פורום הגראז' | 16 | 28-05-07 01:16 | |
| בורר מהירות המאוורר לא מתפקד ( חימומם / קירור תא נוסעים ) | פורום הגראז' | 14 | 29-12-06 16:01 | |
| רשתות של המזגן | פורום הגראז' | 14 | 18-07-06 21:43 | |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד