![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הסטייה הנוראית שלי
אני שם במיכל של מתיז המים לשמשות רק
מים מזוקקים ואז אין לי אף פעם אבנית שסותמת את החורים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
בערך כל מה שנכתב פה ועוד...
3 קופסאות ריח: אחת על הדש-בורד, אחת במחזיק כוסות ואחת על המדף האחורי. שחנ"שים עם הרכב בזמן נסיעה לבד. ג'ילדה לאחר כל גשם. שטיפה ידנית חיצונית+נקיון פנימי כולל שואב ותקרת הרכב, כולל מטלית בפנים תא המנוע פעם בשבוע-שבועיים (תלוי בלחץ בעבודה ובמז"א). ווקס קראנובה על כל הרכב+שמשות אחת לחודש-חודשיים. ספריי סיליקון על החלקים השחורים בפגושים, בדלתות, במראות, בידיות, בשטיחים ובספי הדלתות הפנימיים. כמו כן על גומיות הגלתות ותא המטען. נקיון ריפודים ודיפוני דלתות ע"פ צורך עם קצף יעודי. נקיון של השמשות עם מטליות בתמיסת IPA (אלכוהול). מוריד מצויין טביעות ידיים. כמובן שלא מעשן ברכב (ואני אוהב לעשן בנהיגה) יש לי בבגאז' קופסאת פלסטיק בגודל 50X40X40 מלאה תכשירי טיפוח לרכב. (כמו תיק איפור של בחורות, רק לרכב.) למה? כי זה כיף. טיפולים והחלפות נוזלים מוקדמות ב-5-10 אחוזים מהמלצות היצרן. למה? ככה! הסטייה הכי גדולה? ע"פ החברים שלי: נקיון יסודי עד לרמה שמטלית לבנה יוצאת נקייה של בתי הגלגלים והטאסות. כולל בחורף, שזה לבד לוקח שעה. למה? כשאתם מתקלחים, את התחת אתם משאירים חום?? נכון. ככה חשבתי. אני אקדים לכל התגובות ואומר שלמרות שהעיסוק נשמע אובססיבי, זה לא כזה נורא כמו שאתם חושבים. בסופו של דבר, רובנו רוצים לנסוע ברכב שמרגיש חדש, לא משנה מה גילו. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד