![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט אונו
להזכירכם פיאט אונו 1400 s70
היה אוכל בעיר 1 ל 5 תזכורת: http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...iewtopic&t=252 http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...iewtopic&t=324 הייתי במוסך המרכזי ואמרו לי שבטורים גבוהים 2000 סל"ד עדיין ה co גבוה עומד על 2.2 למרות שהיה בהתחלה 5 והוא צריך להיות על פחות מ 1 חזרתי לזה ששיפץ לי את הקרבורטור והצליח להוריד לי לפחות מ 1 בדקתי השבוע את צריכת הדלק בתוך העיר והנה התוצאה: האוטו עכשיו אוכל בתוך העיר 1 ל 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במקום 1 ל 5 יש שיפור קל בלבד יש למשהו אולי הצעות אחרות !!! לפני שאני באמת משתגע או מוכר את האוטו (כואב לי הלב למכור את האוטו אבל זה מחוסר ברירה) תודה על עזרתכם הרבה.................. |
|
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
Re: עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט א
צטט:
ליאור פ שלום רב! ראשית תודה על העדכון! הצעתי: חזור למוסך שטיפל לך בקרבורטור, בקש ממנו את הכסף ששולם על הקרבורטור , על המשאבות דלק , על השמנים שהוחלפו, על האבחון במוסך פיאט מרכזי(למה בכלל הלכת לשם?) חבר את הרכב למטוס ונחת אצלי במכון בהקדם האפשרי! בברכה צביקה[][/ |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
מה יהיה?
אתה עקשן מאוד וכמו ששמת לב הבעיה במכוניתך עוד יותר עקשנית. סע דחוף לצביקה, חבל על כל יום שעובר, חבל על הזמן שלך, חבל על הכסף שבוזבז על חלקים בשיטת "מצליח". פשוט חבל. אני עשיתי אצלו שיפוץ קרבורטור לפני שנה ומאז אין כל בעיות במערכת הדלק!! אני לא טורח בכלל לבדוק צריכת דלק, הרכב חסכוני בטירוף, אני ממלא מיכל דלק כל חודש!! |
![]() |
#4 |
Guest
|
איזה קסם יכול לעשות צביקה
שעד עכשיו אף אחד לא עשה.? הבעיה אצלי זה המרחק אני גר בחולון אין משהו קרוב שאפשר ללכת אליו שאתם מכירים? צביקה אתה עדיין טוען שהבעיה היא בקרבורטור? ואם כן במה בדיוק? שאני אבין רק צביקה יודע את הסוד של הקרבורטור ולכן רק הוא יכול לפתור לי את הבעיה? כל אנשי הקרבורטורים בארץ הם אל יוכלו לאבחן את הבעיה בקרבורטור. צביקה אני מאוד מודה לך על העזרה שלא תבין לא נכון אין משהו שאתה מכיר מאיזור ראשון תל אביב וכו שיוכל לפתור לי את הבעיה כמוך ושיהיה אפשר לסמןך עליו כמו שאני סומך עליך? |
![]() |
#5 | |
Guest
|
צטט:
![]() אני הגעתי אליו מיוקנעם! שיצאתי מיוקנעם איפסתי את מד הק"מ ושהגעתי ראיתי את התוצאה: נסעתי 57 ק"מ לכל כיוון! היה מישהו שהגיע אליו מקריית שמונה עם אונו! מחולון לנתניה זה בדיוק 41 ק"מ! בקשר ל"קסם" שצביקה יכול לעשות- תסע אליו ותראה. לא סתם אני נסעתי אליו כ"כ רחוק. יכולתי גם לשפץ את הקרבורטור גם בחיפה אבל לא רציתי. עשרות חברי פורום ב-"קארס פורום" שיפצו אצלו את הקרב'. |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
מכון קרבורטורים בת"א
יש קרבורטוריסט בת"א שהוא כמעט העתק של צביקה (אני מכיר את שניהם ויכול להשוות)
"אלי רומנו - קרבורטורים" שבמגרשי התערוכה סוף דיזנגוף ת"א, טל' 03-6021998 או 050-5590874 ותגיד לו שאני הפניתיך ושאמרתי שהוא חייב לפתור הבעיה. דרך אגב, מדידת תצרוכת דלק יש לבצע רק בנסיעה מחוץ לעיר, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, מזגן כבוי ואתה בלבד ברכב. בנסיעה עירונית אתה עומד בפקקי תנועה ורמזורים ונוסע 0 ק"מ אך מבזבז דלק. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
מחוץ לעיר
עושה 1 ל 10.5 הבעיה היא שאני נוסע הרוב בעיר וזה הבעיה נכון לעכשיו עושה לי בתוך העיר 1 ל 6. מה שאני לא מבין ואני שואל אותך ואת צביקה אם ה co תקין איזה עוד דברים יכולים להוות בעיה אם בכלל? |
![]() |
#8 |
Guest
|
ליאור, הרשה לי להצטרף לממליצים על צביקה.
נסיון של עשרות שנים, ביחד עם ידע רב ונרחב זה מה שיש לצביקה להציע לך (וכנראה שגם לבחור השני שרפי המליץ לך עליו). למה אתה מתעקש לא לנסוע אל אחד מהם? |
![]() |
#9 |
Guest
|
לצביקה:
לצביקה:
אם אני אלך ל אלי רומנו - קרבורטורים שבתל אביב אפשר לסמוך עליו שיפתור לי את הבעיה? |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Re: לצביקה:
צטט:
סע אליו ושאל אותו! בברכה צביקה ארילו הצילו!!!!!!!!! |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד