![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#26 | |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
גל, המחיר של האיביזה ירד ל-109K (לגרסת ה-5 דלתות. גרסת 3 דלת' הדלתות זולה יותר). אומנם אני מעט מאוכזב ממנה, אבל אני עדיין בדיעה שהיא נותנת תמורה לא רעה בכלל לכסף - היא נותנת המון איבזור. תראה לי סופר מיני אחרת שיש בה חישוקי 16' על 205/45, סאן רוף מקורי, מושבים ספורטיביים, מתלים מוקשחים, בקרות אחיזה ויציבות, בקרת אקלים (וכו')? אין כאלה, אם בכלל. ועוד לא הגענו לעיצוב - האיביזה פשוט יפיפייה. לטעמי, לא פחות יפה מהפונטו (אם לא יותר יפה). מושכת המון תשומת לב (לטוב ולרע). ואם זה לא מספיק לך - תמורת תשלום נאות תוכל לקבל גם ר"ד MP3 מקורי עם שליטה מההגה, כריות אוויר וילון ו-Xenon מקורי. תוכל לקבל את זה בפונטו? בחלומות הלילה שלך, אולי. בקיצור, גם אתה (בדיוק כמו גדעון) - משוחדים ומכורים למותג "פיאט", וקשה לכם להיות אובייקטיבים. אני אובייקטיבי. אני מעדיף את הפביה על פני האיביזה, אבל זה לא אומר שהיא גרועה/רעה/Whatever. הפביה פשוט טובה (עוד) יותר בכל מיני תחומים. היום, יותר מתמיד - האיביזה נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף (למרות שגם תמורת לא רחוק מ-120K היא סיפקה תמורה לא רעה בכלל). ב-92K אתה מקבל ז**, ולא יותר מזה. אין שום תמורה בעד האגרה. זאת הבעיה של הגרנדה פונטו... אגב, הפביה החדשה הגיע ארצה. מחר נלך לראות מי נגד מי. אם התמחור שלה היה נורמלי - יכול מאוד להיות שנראה לא מעט כאלה (כמו שיש לא מעט 16V מהשנתונים האחרונים).
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 30-01-08 ב 17:05. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גרנדה פונטו, כן! אבל המכירות קטנות | פיאט כללי | 13 | 28-01-10 20:10 | |
| השקה גרנדה פונטו | ארילו | גלריה | 0 | 26-01-08 03:24 |