מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפולו שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

חדש בפורום

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שלום חדש. פונטו כמה את יפה..!!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 30-01-08, 10:36   #1
etavz3
Senior Member

האווטאר של etavz3

הגלגלים שלי: פונטו GT
עזרה למבינים בחוק ומשפט

אז ככה הסיפור די ארוך ..

לפני משהו כמו 3 שנים היה לי אונו טורבו אדומה שנת 92 רכב באמת מושקע ואחד היפים .
לאחר שעברתי איתו שנה של כיף החלטתי למכור אותו . כמו כולם פירסמתי אותו בעיתון פוקוס .
לאחר יומים כבר הגיע קונה לאוטו . עכשיו לפני זה אני קניתי את הרכב מחבר שלי הרכב עמד קרוב לשנתיים .שיפצתי אותו למצב כמו שהוא יצא מהחברה . עברת בעלות לא עשיתי כי ...
א זה חבר שלי
ב לא רצינו שהיא תעבור עוד יד

מיותר לציין שהיה לי היפוי כוח מלא למכירת הרכב . אוקיי אז הגיע הקונה המאושר בחן את הרכב ביסודיות מוחלטת . החליט שהוא קונה המחיר שלי היה 20 אלף .. היסתדרנו באמצע על 18 אלף .
כמובן עשינו זיכרון דברים וברכב עצמו היה עוד מה לתקן דברים קטנים .. אז ביגלל שאז הייתי מקושר להרבה אנשים ומוסכים וחלקי חילוף .. לקחתי על עצמי לתקן לו את הדברים על חשבונו לא עם הכסף שלי אלא שלו .. חלק מהדברים שהיה צריך לתקן היה הסאנרוף שהיה לו חלודה . בירורים טלפונים בלי סוף מצאתי אונו SXI עם סאנרוף חדש חדש .. עכשיו לקחתי את הרכב הSXI בגרר לפחחות שם חיכתה האונו טורבו . אוקי לאחר יומים עבודה יש סאנרוף באוטו . עשו עבודה מדהימה עכשיו קבעתי עם הקונה שאני לוקח את האוטו מהפחחות זה היה יום שישי וביום ראשון הוא יבוא לעשות בדיקה לרכב במכון רישוי .. היתקשר אלי הקונה ואמר שהוא להוט להראות לאבא שלו את הרכב שהוא קנה והיתחנן אלי שאני ישחרר לו את האוטו ... פה כבר הקונה שילם 15 אלף אמרתי לו תשמע לך תקח אתה את הרכב מהפחחות ויום ראשון תבוא לעברת הבעלות .. אוקי מגיע יום ראשון והוא לא מגיע , יום שני שלישי רבעי , לא מגיע וגם לא עונה לטלפונים ביום חמישי מתקשר אלי ואומר הלך הגיר באוטו
אמרתי לו תראה האוטו היה אצלך אני לא יודע מה עשיתה לו ועם הייתה בא לבדיקה כמו שקבענו
זה לא היה קורה.. בקיצור התחילו איומים קללות וכול דבר אחר .. אז אני הייתי איתו הכי גבר ולבאמת לא היה לי מושג שהגיר לו טוב .. מצאתי לו גיר ב800 ש"ח . הוא לא רצה הוא רצה שאני יחזיר לו את כול הכסף .לזה לא הסכמתי ושוב פעם איומים משני הצדדים קללות ועוד .

לאחר תקופה של שנתיים שלא שמעתי ממנו . מגיע לחבר שלי שהוא בעל הרכב המקורי טלפון מהמשטרה שמודיעה לו שעם הוא לא יזיז את הרכב תוך 24 שעות יגררו לו אותו .בלי לחשוב אפילו הרמתי טלפון למי שמכרתי לו את הרכב אבל כרגיל הוא לא ענה . אז לקחנו גרר ונסענו לשם כי עם המשטרה תקח את הרכב אז אנחנו נשלם דוחות וגרירה ואחסנה . כשיגענו לשם ירדו לנו ביריונים ורצו לריב איתנו מכות . אז נסענו מישם בלי לקחת את הרכב אמרתי לחבר שלי תן למשטרה לקחת אותו ואני ישלם את הדוחות וכול ההוצאות .. ככה שעם הרכב אצלי היה חייב גם לשלם לי את החוב שנותר .וגם את כול ההוצאות עם הוא לא ישלם הוא לא יקבל את האוטו ... למחרת הרכב נעלם משם החבר שלי פחד שלא יעשו משהוא עם הרכב אז הלך למשרד הרישוי והוריד את הרכב מהכביש .. לאחר חצי שנה אני מקבל בדואר תביעה בבית משפט השלום באשדוד לתביעות קטנות . לאחר חודש לפני המשפט נגנב הרכב מאפה שהוא היה ומשטרה היתקשרה אלי כי הקונה מאשים אותי בגנבה של הרכב .. טוב אני לא ירחיב מה היה במשפט ושהוא נדחה 3 פעמים והשופט היה לטובתו .. השופט רצה לעשות ביטול עיסקה ושאני יחזיר לו את כול הכסף בחזרה .אבל עם אני מחזיר לו את כול הכסף הוא היה חייב להחזיר לי את הרכב .. אז ביגלל שהרכב ניגנב .השופט קבע שנגיע לפשרה שאני ישלם לו 3000 ש"ח . אני אמרתי לשופט שהוא חייב לי 3000 ש"ח .. גם הקונה לא היה מוכן לקבל את זה ..אז השופט אמר שהוא יגיע להחלטה לבד .. ורק עוד חודשיים הוא יגיע להחלטה .. הוא נתן לנו אאפשרות בהתחלה לגיע לפשרה בגלל ששני הצדדים לא יגיעו להסכמה הוא יחליט לבד השופט

זהוא הלכה לי היד זה כול הסיפור . עם משהוא יודע במשוער מה הולך לקרות ומה ההחלטה של השופט
תהיה אני ישמח עם תגידו לי תודה לכול מי שקרא את זה
etavz3 מנותק  
ישן 30-01-08, 11:00   #2
KoF-sHeLeG
חבר מועדון

האווטאר של KoF-sHeLeG

הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
תשמע, אף אחד לא יוכל לומר לך מה תהיה החלטתו של השופט.
לפי התיאור שלך, הצדק עמך.
אבל, וזה אבל גדול, זו טעות שלך שלא דאגת לסיים את עניין העברת הבעלות עוד אז. צריך להיות ממש נאיבי בשביל להשאיר את האוטו אצל הבן אדם, כאשר הוא רשום על שם חבר שלך.
ישן 30-01-08, 11:13   #3
אריק שמאי
Member

האווטאר של אריק שמאי

הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
א. האם יש בידך זכרון דברים על מכירת הרכב ?
ב. האם רשמת בזיכרון דברים שככל הידוע לך אין תקלות ברכב ?
ג. האם רשום שהכונה בדק את הרכב ומצא אותו תקין ולשביעות רצונו ?

נערך לאחרונה על ידי אריק שמאי : 30-01-08 ב 11:15.
אריק שמאי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-08, 11:39   #4
etavz3
Senior Member

האווטאר של etavz3

הגלגלים שלי: פונטו GT
צטט:
במקור פורסם על ידי אריק שמאי צפה בהודעה

כן כול זה רשום בזיכרון דברים פשוט ביגלל שהוא גר באשדוד ואח שלו עו"ד נראה לי שהוא מכיר
את השופט ..איך אני יודע שהוא איתו אני יגיד לכם בגלל שבתביעות קטנות אין עו"ד והוא היה והוא יגן על אח שלו .. אני אמרתי לשופט שאסור לו להיות כי הוא עו"ד ואין לי שום קשר אליו ..אז הוא אמר לשופט שהוא קשור למקרה בגלל שאני איימתי עליו .. אתם מבנים הכול מכור שם ניסיתי לעביר את התביעה לת"א אבל לא אישרו לי מה אני יעשה ??
etavz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-08, 11:43   #5
פאנקיעיראקי
חבר מועדון

האווטאר של פאנקיעיראקי

הגלגלים שלי: פונטו MK2 SX
צטט:
במקור פורסם על ידי אריק שמאי צפה בהודעה
סעיף (ג) אצלי הוא חובה אני לא מוסר מכונית לפני שהקונה חותם לי ובנוסף אני שומר את הנייר
בערך חצי שנה.

לגבי המקרה כל מה שיש לי להגיד זה "אין חכם כבעל נסיון" !
ישן 30-01-08, 16:06   #6
fpclub
חבר מועדון

האווטאר של fpclub

הגלגלים שלי: דייהטסו סיריון, פיאט פונטו
שלח הודעה דרך ICQ ל fpclub
ארצנו הקטנה והנחמדה, רק אצלנו יכול לקרות דבר כזה. אני מסכים עם חבריי שבשום פנים ואופן אסור להעביר את האוטו לבעלים החדשים לפני שהכל סגור וחתום והכסף כמובן, אצלך. מקווה שהכל ייגמר על הצד הטוב ביותר ושהאונו טורבו תחזור לכבישים. באמת חבל שרכב כזה נדיר יהיה במצב כזה. כמובן, רק בארצנו גם יכול להיות דבר כזה שלמישהו יהיו פרוטקציות בבית משפט והוא יוכל לנצל אותן.

חוקי פרסום הודעות