![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
הפעם האחרונה שהפעלתי את מצב ה CITY הייתה בפונטו הקודמת
![]() קיים גם פאראפלו כחול חוץ מהאדום. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: I30
|
תודה על התגובות.
תגידו, יש דרך להבדיל הSX לELX מלבד הכיתוב מאחור? במרבית המודעות המכירה לא מציינים משום מה על איזה דגם מדובר. אגב 120-130 אלף קילומטר גם לא נשמע כל כך הרבה, בYAD2 רוב הרכבים שראיתי הם בין 150 ל200 אלף קילומטר. אשמח לשמוע עוד טיפים אם יהיו לכם! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תעיף מבט על משענות הראש בכסאות הקדמיים, אם מדובר על משענת גדולה יחסית עם חלל במרכזה מדובר על דגם SX (או S במידה והטמבונים שחורים) עם משענת הראש הינה כרית מלאה (קטנה יחסית לזו שב-S\SX אזי זו ה-ELX. בנוסף, משענות הראש ב-ELX מתכווננות.
הבדל נוסף הוא מתחת למכסה המנוע ומתבטא בצורת בית פילטר האוויר אשר ב-ELX הוא מלבני וגדול יחסית לזה שב-SX\S אשר שם הוא מעין אליפסה. בהצלחה. עריכה: ELX http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage...D=644514&Pic=2 S\SX http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage...D=612809&Pic=3
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 29-01-08 ב 17:53. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
תודה רבה !
כבר חסכת לי כמה טלפונים כי אני מחפש אך ורק את הדגם עם ה80 כ"ס! אתם מכירים במקרה "ספר נהג"/"פרוספקט" עם כל הפרטים על הרכב ברשת? מלבד השרשור המצוין שמצאתי פה: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739 תודה |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
ELX אוטומטית
שוב שלום
תוך כדי החיפושים שלי אחר הELX הידנית החלטתי לתת צ'אנס גם לאוטומטית והיום ראיתי אוטומטית ראשונה. בגלל שנהגתי בפעם הראשונה על הגיר הרציף רציתי לשאול האם זה "תקין" שלוקח לרכב כמה מטרים עם תחילת הנסיעה עד שהוא מתחיל לסחוב כמו שצריך. מין הרגשה כאילו הרכב מתחיל מהילוך שני ![]() מה דעתכם? באותה הזדמנות, ראיתי היום רכב שמור מאד מיד ראשונה אך מאד הדאיג אותי הסיפור שהרכב לא טופל במורשה אלא במוסך כללי (מוסך שבסך הכל יש עליו ביקורות טובות) - אותי זה קצת הדאיג אחרי מה שקראתי כאן בפורום. מה דעתכם? האם זה צריך ישר להדליק נורה אדומה? תודה לעונים. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
תבדוק את מצב הרכב.
אם המצב טוב, מה כבר יש לך לדאוג? רק תוודא שתמיד מילאו נוזל קירור ולא מים.
|
|
|
#7 |
|
Member
|
תודה.
לגבי הנוזל קירור, פתחתי את מכסה המנוע וניסיתי למצוא את מיכל העודפים (לבחורה לא היה מושג איפה הוא) בגלל שמיהרתי, ויתרתי על הרעיון עד לפעם הבאה אם אראה את הרכב שוב. בקיצור, איפה נמצא מיכל העודפים של נוזל הקירור? ![]() תודה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום לכולם! חדש כאן... | מועדון פיאט ישראל | 3 | 06-08-07 03:45 | |
| שלום לכולם - חדש ישן..! | פיאט כללי | 5 | 27-07-07 14:22 | |