![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
שחר,
מדובר בציר עדין יחסית שנסגר ע"י בורג. אתה יכול להרים את הפלסטיק העליון של התושבת על הגג ולראות בעצמך מה קורה שם. אם זה שבור, לרוב האנטנה פשוט מתנתקת באופן חד-צדדי... ![]() לכן נראה לי, אבל זה ניחוש בלבד, שאם היא מחוברת - המצב לא אבוד. בכל מקרה, אם צריך להחליף, אפשר להזמין מ-EBAY אחת מקורית במחיר הנ"ל, או לקנות בכל חנות חלפים (אני קניתי מאוטו מודיעין) ב-40 ש"ח, זה מגיע עם הבסיס כזכור לי, רק שאצלי לא היתה סיבה להחליף בסיס. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
גדעון כרגיל תיאור מדויק וממצה. לגבי החלפה ב HGT עם חלון בגג זה הרבה יותר מסובך ואפשר לעשות נזק בכיוון המנוע של החלון בגג לכן כדאי להיזהר עם זה בכל מקרה תתחדש.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
חיזוק קל בעזרת מברג גרם לאום מהצד השני לתפוס טוב יותר את האנטנה ועכשיו האנטנה עומדת איתנה באויר תודה רקובי! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אגב קטן
בשלב 1
התופסנים שאצלך ב HGT נמצאים בחלק הפנימי קידמי בפונטו שלי נמצאים בצדדים לידיעת בעלי הפונטו הרגילות המעונינים לפרק |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מאיפה באיביי הזמנת את האנטנה?
ואיך בדיוק מפרקים בפונטו ספייס 2006? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 25-07-07 00:19 | |
| [פרוייקט מצולם] כיצד למתוח את רצועת בלם היד בפונטו דור שני | פורום הגראז' | 17 | 01-05-07 20:56 | |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 18:17 | |
| פרוייקט מצולם שיפוץ אונו 87 . מנוע + פנים . | אונו - טכני | 10 | 19-02-07 21:20 | |
| [פרוייקט מצולם מחו"ל] angle eyes לפיאט פונטו דור שני | פיאט כללי | 0 | 02-04-06 02:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד