![]() |
|
![]() |
תמונות וסרטונים - פיאט תמונות וסרטונים של פיאט מהארץ והעולם. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
החוק שאמרת כלל לא תקף או נבדק ברצינות מצד המדינה. דוד שלי נהג מונית כבר 30 שנה(לא עלינו) לא מזמן הוא ועוד 4 מחבריו לתחנה רכשו סובארו B3 1500 בנזין! שלא נדבר על עוד המון נהגי מוניות בת"א שנוהגים על הרכב הנ"ל. זה פשוט כי הרי הסולר עלה וזה אומר שאם הוא שותה לנהג 1 ל13 או 14 בהשוואה ל1 ל9 או 10 בנזין אין פה הבדל כי הכל מתקזז בתחנת דלק... לכן אם מחירי הסולר לא ירדו אני צופה לראות על הכבישים עוד רכבים יפנים בעלי מנועי בנזין לא גדולים.... הגיוני לא? נ.ב יצא לי לנסוע גם עם נהג מונית בעל אימנפרזה שנוסע על גז... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צביקה אתה טועה.
כשהייתי בחופשה בת"א באוקטובר 2006, לא רציתי להסתובב שם עם הרכב כי אני לא מכיר, אז יום אחד תפסנו מונית מסוג קיה ריו עם מנוע בנזין בוודאות. ורק אני שמתי לב לשני דברים מוזרים ביותר? א. איך זה יכול להיות שגרנדה פונטו עוקפת פונטו ספייס HGT... ב. למה נהג הגרנדה הדביק את המחזירי אור המכוערים האלה?! נערך לאחרונה על ידי stio : 25-01-08 ב 14:01. סיבה: הוספת מלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גיא, נהג ה HGT אולי לא נסע במהירות הלא חוקית.
זה שיש לך רכב מעט חזק מהסביבה, לא אומר שחייבים לטוס כל היום. נהג המונית מנגד הוא ככלל נהגי המוניות. להגיע כמה שיותר מהר תוך התעלמות מוחלטת מהנהגים הסובבים אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
|
גדעון, תגדיר מהי לדעתך מהירות לא חוקית.
לפי דעתי אין שום בעיה/ סכנה בלנסוע במהירות העולה ב- 30 קמ"ש מעל המהירות המותרת בכבישים בין עירוניים בעלי שטח הפרדה מבטון ושני נתיבים לפחות לכל כיוון נסיעה. גם במתנ"א יודעים זאת היטב אבל מסרבים להעלות את המהירות המותרת/ להפסיק את האכיפה המטופשת על המהירות כי הם יודעים היטב שזו "העבירה" היחידה שמכניסה להם את רוב הכסף. ממה שאני רואה בכבישים, כ- 90% מהנהגים בעלי המכוניות החדישות (מודל 2000 ומעלה) נוסעים לפחות על 120 קמ"ש בכביש של 90. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מהירות לא חוקית מבחינתי היא מהירות המהירה מהמוגדר בחוק.
אני לא אגיד שאני תלית שכולה תכלת, כי אני לא. אני יודע לנהוג בהיגיון ואם תנאי הדרך (על כל מה שזה כולל) מאפשרים, גם אני אסע קצת מעל המהירות החוקית בכבישים מהירים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
|
האם סיומת מס' לוחית הרישוי של הפיאט הזו היא 25? שחר תסתכל בבקשה בתמונה.
25 זו הסיומת הקבועה למוניות, אם לא מדובר בזיוף לטובת שעשועון טלוויזיה למשל. אם אתם זוכרים ב"מונית הכסף" נעשה בשימוש בפיג'ו 307 סטיישן בעל סיומת 51! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שומאכר נהג מונית? | ניר בן טובים | אוף טופיק | 3 | 12-12-07 19:19 |
בראבו 1.4 - בראבו 1.6 , איפה באים לידי ביטוי ההבדלים? | פורום הגראז' | 8 | 10-04-07 21:51 | |
חוויה - התקנתי את ה HID KIT היום לפונטו | פורום הגראז' | 24 | 10-03-07 02:45 | |
האונו מקרטעת לי ומתכבה מידי פעם ברמזורים | פורום הגראז' | 6 | 22-07-06 00:08 | |
מועדון MCI נפגש היום בערד. | פיאט כללי | 0 | 10-06-06 22:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד