![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
|
נראה לי שגיא מסתיר משהו...
בתקופתו של המאפיונר אל קפונה , היו נוהגים העובדים שלו במפעלי הבשר להתקין גם ווסתי טמפרטורה בבית, בכדי שניתן יהיה להחביא חלק מהגופות בבתים. אחרת הצחנה של הרקבון הייתה מעוררת חשד. נפקח עלייך עין Stio... נערך לאחרונה על ידי ניר בן טובים : 28-12-07 ב 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא, רכשתי את הטרמומטר הזה ב- 320 ש"ח בחודש ספטמבר, על תחנה מטרולוגית רצו כ- 1000 ש"ח וזה מוגזם.
הטרמומטר הזה מכיל אופציות כמו מדידה בתוך החדר ובחוץ, נתוני מינימום ומקסימום (מהי הטמפ' הכי נמוכה שנמדדה בלילה ומהי הטמפ' הכי גבוהה שנמדדה ביום), וגם תכנות שמ- 0 מעלות ומטה המכשיר מצפצף, זה טוב בעיקר למערכות שלג מכיוון ששלג מתחיל לרדת מ- 0 מעלות ומטה, ואם מתחיל לרדת שלג באמצע הלילה המכשיר מעיר אותי. רק חבל שהשלג האחרון שירד באיזור היה בשנת 92'... דרך אגב אני משתתף גם בפורום מזג אוויר בתפוז ונותן להם נתונים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma....asp?forum=393 צטט:
בכל אופן אני שמח להודיע שחזר לי החימום!! הנזק היה ברז חימום דפוק. הלכו 347 ש"ח (כולל מע"מ). בסוף הוא פירק קצת את הדשבורד בצד ימין ומשך אותו כלפי חוץ והעלה אותו למעלה כי לא היתה גישה טובה והוא לא רצה לשבור משהו. אין לכם מושג איך זה לנסוע בקור של 5 מעלות עם מזגן דולק כי יש אדים על השמשה ![]() עכשיו הכל חזר לקדמותו, התבשלתי עכשיו בדרך חזרה מהמוסך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1 , פורד קונקט
|
![]()
את המאפיה ...מתחיל להדאיג אותי הפורום הזה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כנראה פיתרון לבעיית הוריאטור המרעיש בפונטו HGT | פורום הגראז' | 21 | 09-04-07 19:21 | |
עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט אונו | פורום הגראז' | 120 | 07-06-06 23:36 | |
עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 | |
עוד עדכון לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s לגבי צריכת הדלק | פורום הגראז' | 2 | 05-04-06 19:28 | |
עדכון: לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s שאוכל 1 ל 5 בעיר | פורום הגראז' | 8 | 15-03-06 19:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד