![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט-בראבו 1.6
|
מסלולים זה באשדוד?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מסלולים ה"חדש" זה בראש העין, מסלולים הישן זה באשדוד.
אנחנו נוסעים למגרש הישן. אגב, קרא את ההודעה הראשונה בשרשור. יש בה את כל המידע המעודכן.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
יש כבר שעה מדוייקת?
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
המפגש מתוכנן לשעות הבוקר,
שעה מדוייקת תהיה בתחילת שבוע הבא, עם חזרתו של שמוליק (מנהל מועדון מאזדה) ממילואים.
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
חברה אני כנראה יבוא לא מאה אחוז כי זה טיפה רחוק לי (אני גר ליד קרית שמונה
![]() אז אם יסתדר לי אני ישמח לבוא למפגש הראשון שלי אם לא מבטיח לבוא במפגש הבא כי במפגש הקודם שהייתם בצפון הייתי בשלילה ): אז אם אני יגיע מה טוב אם לא פעם הבאה דניאל (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אולי תצליח להתחבר עם גיא ככה גם תוכלו לחלוק בהוצאות הדלק וגם לא ישעמם לכם כל הדרך
![]()
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
פורסם באתר מועדון מאזדה ומצאתי לנכון לפרסם גם פה*:
מפגש מועדון פיאט ישראל + מועדון מאזדה ישראל תאריך 29/12/07 מקום - מגרש מסלולים לשעבר - אשדוד שלום לחברי הפורום ולמנהליו, להלן פרטי הארוע המתקרב : הארוע יתקיים במגרש מסלולים לשעבר הממוקם באזור תעשייה אשדוד בתאריך 29/12/07. שעת הארוע 10:00 בבוקר, כאשר 10:00 כבר כולם נמצאים במקום. כדי שהארוע יעבור בהנאה וללא תקלות מיותרות כולנו נדרשים ליישם מס. כללים חשובים. מס. נהלים וכללי בטיחות בארוע : 1)אל מקום הארוע יגיעו חברי המועדון בשיירות אשר יקבעו מראש או בצורה עצמאית. 2)נקודות איסוף יקבעו כיום-יומיים לפני הארוע עצמו. 3)בכל נקודת איסוף יהיה אחראי שיירה שתפקידו יהיה לדווח למארגני הארוע על מס. כלי הרכב שהגיעו ועל תחילת תזוזה לכיוון מקום הארוע. 4)אחראיי שיירות יקבעו על ידי מארגני האירוע מראש. 5)כל שיירה תמתין כ-10 דקות נוספות למאחרים ולא יותר. 6)נסיעה בשיירה תתבצע בצורה חוקית ללא השתוללויות או לקיחת סיכונים מיותרים. ![]() 9)מארגני הארוע יארגנו את המסלול ומיד לאחר מכן יעבירו כללי בטיחות לנוהגים כללי בטיחות : 1)מכיוון שהמסלול יכול להיות רטוב מגשמים, אנא השתדלו לנהוג במשנה זהירות. אם אינכם בטוחים שאתם מסוגלים, אל תעלו למסלול. אנו לא רוצים תקלות מיותרות. 2)עליה למסלול תתבצע בטור של רכבים. רק רכב אחד יורשה לעלות בכל פעם. 3)רכב שסיים את המסלול יעבור מיד למקום האחרון בטור אלא אם כן נהג הרכב לא יהיה מעוניין להמשיך לנהוג יותר ואז הוא יחנה את רכבו בחנייה הכללית. אנא בידקו נוזלים חיוניים ברכב, תקינות צמיגים ולחץ אוויר תקין והכי חשוב, בואו עם מצב רוח טוב (למרות שיהיה קר ואולי רטוב) הודעה לגבי נקודות איסוף רכבים כיום יומיים לפני הארוע. אנא השארו מעודכנים. שמוליק לשרשור במועדון מאזדה: http://www.mc-il.net/forum/showthread.php?t=3693 * מוגש כשירות לחברי המועדון בלבד, אני מניח שיש כאלה שראו את זה שם ואני לא מתכוון בהודעה זו לעקוף את המנהלים או משהו בסגנון. במידה והודעה זו חורגת מהחוקים- נא למחוק, תודה. |
![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד