![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#16 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גדעון, זה לא שיש לי בעיה עם הפונטו שלך - אני די מחבב אותה, למעשה...
אבל אני מעדיף את הקופרה. מנוע טוב משמעותית (המנוע שלך מרגיש עצלן משהו), תא נוסעים עדיף (אגב, בדקתי קצת את הנושא - כנראה שהדוושות הותקנו בארץ), נוחות נסיעה עדיפה (הנוחות נסיעה אצלך יותר מידי נוקשה) ולמרות הכל - כנראה שהיא מתנהגת גם יותר טוב, גם עם הכמויות תת היגוי שיש לה. איני מבין את התלונה שלך כלפי המושבים - הם זהים לאללה שיש אצלי (וב-FR) רק שיש להם ריפוד שונה (משמעותית) ונראים טוב יותר משלי. מושבים מצויינים לטעמי - תומכים איפה שצריך, לא מעייפים גם בנסיעות ארוכות יחסית והנוקשות במידה הנכונה. ואגב, הבחירה שלי (אם אתם שואלים אותי) היא בכלל פולו Gti מתנהגת יותר טוב מה-FR (לא יודע איך היא ביחס לקופרה) ונראית מעולה - ממש גרסה מוקטנת של הגולף Gti. רק להשים צ'יפ(ס) ובולמ"ז/קפיצים (או קויילאובר'ס) והיא תיהיה חזקה יותר מקופרה ותתנהג טוב יותר. אבל מה, היא יקרה יותר לרכישה - חבל. גדעון, אנחנו לא נהפוך את זה לדיון פונטו VS איביזה T האיביזה היא לשם השוואה בלבד - היא הטובה ביותר להשוואה הנ"ל.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 08-12-07 ב 06:22. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד