![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה על התגובות אנשים אני רואה שיש תמימות דעים על כך שהפונטו שמגיעות לארץ לא משהו
ועל זה שהסוויפט טובה , עזרתם לי מאוד אני חושב שאני אלך על הסוויפט |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מצטרף לדעת כולם ומחזק את הבחירה הסופית.
הגרנדה המגיעות לארץ חלשות יחסית, היתרונות שמצאתי הוא בגודל תא המטען ועיצוב כללי יפה. בכל מקרה, תעשה טובה, אל תקנה את הסוויפט בורוד.
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח חלילה
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
מסכים עם ניר לגבי ה-2.
איכות החומרים לא מי יודע מה (כיאה למזדה), תא הנוסעים נראה די מיושן, צפופה מאחורה והיא מאוד לא יפה (לטעמי). אל תתלהבו יותר מידי מהסוויפט - מאכזבת לא פחות. איכות חומרים לא מי יודע מה גם כאן, תא נוסעים שנראה די מיושן גם כן וגם היא צפופה מאחורה. היא נראית נחמד והיא די מהנה לטובה, וזהו...
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
מה שאתה אומר אוראל, זה נכון באופן פרטני. אבל בכל הקטגוריה הזו, הסוויפט מובילה בהפרש לא קטן. אי אפשר לקחת ממנה לא את הקפיצה המטאורית מהדגם הקודם, ולא את ההבנה שצריך [גם] במכוניות קטנות יפניות לדחוף קצת הנאה. והאמן לי שהיא מהנה מאוד.
אני מאוד מחבב אותה, נהגתי עליה לא מעט [אימי רכשה לעצמה אחת כזו] ובסך הכול, זה אמנם עדיין לא חדוות הנהיגה של פעם, אבל זה בפרוש הכי קרוב. לא סתם טיף נידל התלהב אפילו מהגרסה הבסיסית. בקיצור, זה מה שיש. אבל זה בהחלט מספיק טוב. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
ומה לגבי הקליאו? או הפביה? (למרות ששאני בספק אם ניתן להזמינה בליסינג)
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 05-12-07 ב 19:59. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
אני הייתי מחכה עוד חודש לפביה Mk2 - טובה מהם בעשרות מונים (וכנראה שהמחיר שלה לא יהיה גבוה משלהן).
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
הקליאו החדשה - נראית כמו מגילת התקנות הירוקות. מנופחת, כבדה, חסרת חן, או במילים אחרות - אבדה את זה די מזמן. [לפחות אחותה מפיז'ו ה 207 , נראית טוב למרות הביצועים הפושרים].
אני לא יודע מאיפה הנחרצות שלך אוראל לגביי הפביה [בעלות יכולה לעשות את זה לפעמים] אבל לא הייתי מספיד את הסוזוקי כל כך מהר. וודאי שלא במונחים שאתה מדבר עליהם. בגימור יהיה פער לטובתה זה צפוי, בפרמטרים אחרים אני בכלל לא בטוח. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד