![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
ברקסים בספייס
שלום לכולם
יש ברשותי פונטו ספייס .. ולפני יום נסעתי לתומי ברכב פתאום נשמע רעש של חריקה חזקה מכיון הברקסים האחוריים והabs התחיל לעבוד ... ישר נכנסתי למוסך לא של פיאט .. הלך שם איזה קפיץ ששבר שם הכול ... אוקי החלפתי הכול הכול בברקסים האחוריים .. ועדין הabs עובד רק נוגעים בדוושה הרכב נינעל .. וגם לפעמים שומעים רק את המערכת של Abs עובדת בלי שהברקסים עובדים לאחר נסיעה של איזה שעה המערכת מכבה את עצמה ונידלקת לי מנורת Abs .... אני מקווה שתוכלו לעזור לי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
נשמע כמו חיישן Abs שמזייף.
צריך לבדוק את כולם, ולהתחבר עם אקזמינר ולבדוק את מערכת ה-abs שלך. אני מתאר לעצמי שמופיע שם קוד תקלה
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בלמים ו Abs
מכיון שאתה משוהם, אני ממליץ לך לגשת למוסך מצוין, מורשה יבואן פיאט שהנו מקצועי, אמין והוגן לאתור ותיקון התקלות, הן של הבלמים והן של מע' ה Abs ומדובר
ב "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את חיים. כחבר מועדון פיאט אתה מקבל אצלם הנחה לחלקים ולעבודה. עשה זאת בדחיפות בגלל ההיבט הבטיחותי. בברכה - רפי לין
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד