![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מצברי שנפ
בעברי כחשמלאי רכב עבדתי עם הרבה מותגי מצברים שחלקם כבר לא קיימים או לא מיובאים כלל וביניהם:
וסקו, מגנטי מרלי, מול, אקסייד, ורטה, פיאם ושנפ. במצברי שנפ היו מעט פגמים בתקופת האחריות והמצבר היה מוחלף מיד, על ידי, במצבר חדש מהאריזה שהייתי רק מסמן עליו את תאריך הרכישה המקורי. גם אני ב 4 מכוניות פיאט המשפחתיות נוסע עם מצברי שנפ ואין אחד שאורך חייו אינו מגיע ל 3 שנים. נקודה חשובה לציון הנה שלמרות שכתוב על מצברי שנפ "ללא טיפול" יש פקקים שצריך לפותחם ולבדוק ולהוסיף, מדי פעם, מיים מזוקקים. אין לי כל עסק וקשר למצברי שנפ (הלואי והיה). בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
צטט:
מה עם שאר המצברים בארץ חוץ משנאפ הם עם טיפול או ללא טיפול? בוש? ורטה? וולטה? וחבריהם.. תודה שחר |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
רפי.. סתם מתוך סקרנות
מדוע אתה נאמן עד כדי כך ליצרן פיאט? אם אני זוכר נכון, בעברך היית בעל מוסך פיאט. אבל היום אני מבין שכבר לא. אם ככה, מדוע אתה נשאר כל כך נאמן למותג? האם בגלל שאתה מכיר כל בורג במכונית אתה מרגיש שאתה יכול לטפל במכוניות בצורה מייטבית? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
Varta כחול הוא ללא טיפול גם לפי אתר היצרן שאומר שהמצבר אטום
האדים חוזרים ולא יוצאים |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1 , פורד קונקט
|
למרות שלא פנית אלי
צטט:
חלקי חילוף יקרים ותקלות רבות , גם אני נאמן למותג שנאמן אלי , ואם היתה לי מזדה גם במזדה היתי מכיר כל בורג זה האופי שלי , אבל אני אוהב את פיאט ביגלל הפשטות , התיחכום , היעילות , קטנה מבחוץ וגדולה מביפנים , חיסכונית , זריזה , נוחה ושימושית . אני מאמין שרפי נוסע בפיאט מסיבות דומות . |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הנאמנות לפיאט
בדיוק כך למרות שכמעט איני מטפל בעצמי במכוניות אלא במוסכים, שאני מכירם היטב
(אבל זה עולה לי כסף כמובן). היו לי כבר הרבה מכוניות פיאט ונסעתי המון ק"מ בסה"כ ונתקעתי רק פעמיים ובשני המקרים חילצתי את עצמי והמשכתי לנסוע. כל מצבר בכל מכונית החזיק לפחות 3 שנים (כן ברובן זה שנפ) והתקלות בכל מכונית היו מועטות. איני מטפח המכוניות אבל מצד שני איני הורס ומטפל ומתקן כל מה שצריך לפעולת רכב תקינה ולבטיחותו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
אבל זה כבר סיפור לשרשור אחר.... |
|
|