![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
![]()
הרעיון להפריד את הפורום הטכני לתתי הדגמים השונים של פיאט הוא לכאורה רעיון טוב.
אבל מצד שני זה יצר 14 תת-פורומים שונים וסביר שכל אחד או הרוב מתעניינים לא רק בעניינים טכניים של האוטו שלהם אלא גם בפיאטים אחרות. מה גם שישראל מדינה קטנה וזה פורום קטן (מבחינת מס' החברים האפשריים) כך שאין הצדקה מובנת ליצרת תת-פורום נפרד לכל דגם ודגם כמו בפורומים דומים בחו"ל. הרי לצורך העניין, מדוע אין הפרדה בין פונטו דור 1 לבין פונטו דור 2. ההגה החשמלי של הספייס לא רלוונטי לפונטו הראשונה. בשורה התחתונה סידור כזה לדעתי, יקשה על החברים להנות מהפורום ויקשה עליהם לתת תשובות לשאלות שנשאלות ב- 14 הפורומים השונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
מברוק על האתר החדש בתקווה שזה יהיה פחות פריץ. האם את המידע היקר שהיה בפורום הקודם ניתן להעביר לפורום הזה בצורה של מאמרים? רענן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: טיפו 2.0 16V 3 דלתות
|
ברכות על התחדשות!
הדאגה שלי היא: בגלל שלא פעם אחת האתר "נפל" הרבה אנשים לייחדשו את המנוי. 2 רעיונות: 1. לעשות TRACE לכתובת הקודמת : http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums 2. לנסות להחזיר את ההרשמה של חברים. בברכה מקס. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
מזל טוב וסימן טוב.
אחלה השקעה..... רק יותר מידי תתי פורומים. ניראה יהיה עם זה בעיות שחרון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני גם תומך בדעה של צמצום כמות תתי הפורומים בטכני
![]() חוצמזה, בהצלחה שיהיה לנו ! נערך לאחרונה על ידי Caveman : 10-10-07 ב 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
![]() צטט:
אני מסכים עם סטודנט ועם אלה שתומכים בצמצום תתי הפורום, אשר מכבידים, ואינם מועילים, ציון סוג הרכב בכותרת להודעה של כל משתמש בפורום, כפי שהציעו כבר, עדיף בהרבה, מאשר רבוי תתי הפורום, אתה הולך לאיבוד בין תתי הפורום, וניתן לצמצם אותם ללא יותר מ4 עד חמישה תתי פורום: פורום המועדון פורום כללי פורום טכני(גראז). פורום תמיכה טכנית ופורום אוף טופיק, שיתמקד בכל נושא בעולם, ולאו דווקא בעניני רכב. הפ התת פורום הבא יהיה גלריה, והיא צריכה להיות בנפרד עם לחיצה על איקון מיוחד. אני חייב להסכים עם אלה שטוענים שהפורום היה ידידותי יותר מהנוכחי,( וזאת אולי הסעבה שהאקרים התאהבו בו והשתלטו עליו. באים תת פורום לתמיכה טכנית, אנצל במה זאת כדי למיין, שאצלי בעל אופן, אים כותרת לתגובות השונות בתתי הפורום. בנוסף במחצית מתתי הפורום, שם המשתמש לא נראה, ונכתב במקומו("על ידי). האם הבעייה אצלי או נמצאת אצל כולם? בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 27-10-07 ב 20:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צביקה,
נושא רישום שם המשתמש החסר בחלק מן ההודעות נובע מכך שהודעות אלו הועברו מן הפורום הישן. לעניות דעתי מסיבות טכניות לא ניתן להעלות אותן יחד עם שם המשתמש ומכאן ה"תופעה". ההודעות ה"חדשות" מופיעות עם שמות המשתמשים הרשומים לפורום החדש. רענן.
![]() |
#8 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
רענן צודק לצערי. אם היינו מעבירים גם את שמות המשתמשים זה היה דורס חלק מהמשתמשים הנוכחיים.
![]() |
#9 |
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
![]()
מה בנוגע לצמצום תתי פורום, ורכוז כל דגמי פיאט לדורותיהם, לתת פורום אחד?
ומדוע הודעות שלא נקראו, מסומנים אצלי כנקראו, וכך אני מוצא את עצמי סורק שוב ובודק כל תגובה בפורום, מבלי לדעת אם קראתי אותה כבר? בברכה צביקה
![]() |
#10 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
לגבי ההודעות שלא נקראו ומסומנות כנקראו זה נמצא כרגע בבדיקה.
לגבי ריבוי תתי הפורומים (בגראז') זאת דילמה שאנחנו תוהים איך לפתור אותה. אנחנו מודעים לחוסר הנוחות הנוכחי של הצורה הזאת, אבל מצד שני זה יותר נוח למי שמתעניין בדגמים מסויימים. בכל מקרה לאחד אותם זה הרבה יותר קל מלהפריד אותם.
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד