![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
אני שומר על האוטו, מנקה אותו ולא נוסע הרבה ובכל זאת הוא מתקלקל בלי סוף. ראית את הנזילות שמן.. עכשיו גם יוצא עשן לבן מהאגזוז.
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
אני מחכה למחירון החדש שיצא מחר.. נראה איזה פיאט אוכל להשיג.
צטט:
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
stio אתה צודק, אבל ישנם תקלות של תפעול לקוי והזנחה ויש תקלות של בלאי טבעי שאי אפשר לעשות אימן כלום חוץ מלתקן ולחכות לפעם הבאה
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
אם לא מפריע לך רכב מהשכרה, אז ייתכן שתוכל למצוא פונטו במחיר הזה.
מה שכן זו תהיה פונטו 1.1 אז לא בטוח שכדאי. או שכמו שכולם ממליצים - אונו 1.4 הזרקה, תתחדש
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
גם אני ממליץ לך על אונו 1.4 הזרקה
הקטע שנדיר למצוא 96.... אבל תמיד זה אפשרי
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
תומיunoturbo
ההצעות שלי הם
פורד פיאסטה מנוע 1.3 רכב מאוד אמין סיטרואן ax אתה יכול להביא מנוע 1.4 רכב ממש חזק וחסכוני 205 נפח 1.4 אתה יכול להביא שנת 95 סוזוקי סוויפט אם אתה מוצא משהוא טוב אתה תיהיה ממש מאושר רכב אמין ביותר ומאוד חסכוני עכשיו בנוגע לפיאט אונו אז ככה אני כרגע יש לי שנת 89 דגם 70 sl הדגם הכי מפואר והכי מוצלח של האונו מכול השנים זה הדגם ה3 שלי בשנה הזאת רכב מעולה חזק חסכוני בנוגע לאמינות ידוע שרכב איטלקי בכללי הם לא מהסוג האמין במיוחד אם השנתון הזה נמוך מדי בשבילך ואתה רוצה אונו בכול זאת אל תלך לא על שנת 96 ולא 94 תחפש את דגם ה xsi שהוא המפואר מהצורה החדשה ושלא יגידו לך שקשה למצוא כי יש אם מחפשים מקווה שעזרתי להתראות |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
פיאט אונו
אם עדיין לא קנית,
אז למה כולם אומרים לכה ללכת אל האונו 1400 עדיין לא הבנתי. אם אתה מחפש משהוא שלא יעשה בעיות בכלל, אז המנוע 1108 הוא המנוע הכי אמין שיכול להיות מנוע פייר, כמו כן אם אתה מוצע פיאט אם מנוע בצב טוב אז אין לכה ממה לדאו כי חוץ ממינוע אין ברכב שום דר שיכול להיתקלקל אתה רק עושה ניקוי קרבורטור ושהואוכל 5, 6 שנים מחליף מודול שנשף, זהוא הפיאט s60 שזה מנוע 1108 זהוא הדגם הכי אמין מכל הדגמים של פיאט וההבדל בכוח סוס בין מנוע 1.1 ל- 1.4 הוא 10 כוח סוס שזה כלום באם להשוות לתוספת משקל של המנוע 1.4. מקווה שעזרתי |
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
ALFA ROMEO 33 1.5/ 1.7 8v
יהיה רכב מהנה בשבילך. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב