![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
Guest
|
נוספו פרטים לגבי הטיול בראש הת'רד.
קדימה להירשם!!!!!! |
|
|
#42 |
|
Guest
|
אני מגיע...
אני מגיע בתניי אחד אם אני מגיע אם פיאט בראבה אז מה אני יכול אפילו לא להגיע תגיד תכלס כן או לא כי לא קיבלתי עדיין תשובה נורמלית
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
לא, בעלי המכוניות הפשוטות לא רצויים בטיול הזה, אנחנו לא יכולים להגיע.
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
איזה פאק...
פאק פאק פאק עד שיש טיול של המועדון בצפון אנחנו לא רצויים אז פאק אה יודע מה לא רוצים לא צריך אפשר לארגן טיול לבעלי פיאט "הפשוטים" ובעלי המכוניות הספורטיביות שישבו בבית אאאאררררר
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
הרוסי,
תבין, זה לא טיול של המועדון. זהו טיול שמיועד לאיטלקיות ספורטיביות ולאו דווקא מבית פיאט. לכן, מקובל מבחינתי ש"אנחנו", בעלי הרכבים הלא ספורטיביים, מנועים מלהשתתף. במידה וזה היה טיול של המועדון ובארגונו, הייתי רואה בהגבלה כזו כצעד כפוגע ולא מכובד. אך היות ומדובר על התארגנות עצמאית של אדם מ"חוץ" למועדון שמזמין את כל האיטלקיות הספורטיביות באשר הן אינני מוצא מקום לבעיה. לכן, לדעתי האישית, תגובתך אינה במקום. אני מאמין שהגבת ככה כי לא היה כ"כ ברור לך שלא מדובר על טיול מועדון פיאט. אני מקווה שטיול של המועדון יצא בזמן הקרוב. |
|
|
#46 |
|
Guest
|
תודה
הרגעת אותי נורא תודה....
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
שמח שלקחת את הדברים ברוח טובה
מקווה לראותך בטיול הקרוב. |
|
|
#48 |
|
Guest
|
איזה טיול קרוב?
איזה?............
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
נא לתקן שם המשפחה שלי הוא לס.
דיברתי עם ארז 16VT אדומה הוא יגיע גם כן. |
|
|
#50 |
|
Guest
|
הנה הרשימה מתמלאת-ומתעדכנת :P
מי שאישרו הגעה ודאית הם: 1.גיל ברוך - פיאט קופה טורבו 20V שנת 98' . 2. ארתור - פיאט קופה טורבו 20V פלוס - שנת 99'. 3.רועי אייל - פיאט קופה טורבו 20V שנת 98' . 4.מומי - FIAT X1/9 ... 5. דורון - לנצ'יה דלתא אינטגרלה. 6.בועז עצמון- פיאט קופה טורבו 16V שנת 96'. 7. לירן לס - פיאט קופה טורבו 16V שנת 96'. 8. ארז - פיאט קופה טורבו 16V -שנת 96' .(תודה לירן). 9. רובי -פיאט קופה טורבו 20V - שנת 98' ..(תודה ארז). 10. יוני - פיאט קופה טורבו 16V - שנת 96'...(תודה ארז). 11. יניב סולימני- פיאט טיפו(טורבו 16V) -שנת 94' . 12. רן - אלפא 147GTA שנת 2003. איפה כל הפיאט קופה טורבו והספורטיביות האיטלקיות? קדימה להירשם. אם אתם בעלי פיאט קופה טורבו או מכירים בעלים של אחת. בבקשה ,תיידעו אותו לגבי הטיול. נ.ב תודה לארז, ו לירן שעוזרים לי לקבץ את הפיאט קופה טורבו. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד