![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
ממש לא דחוף נדלקה לי נורת אזהרה ראשית (ערוך)
נורת אזהרה ראשית בפיאט אונו 89 60 נדלקה לי בנוסף יש לי נזילות בחלק האחורי של המנוע
|
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
מנורה בצורת מה?
נזילה של מה? של חנקן נוזלי? אולי תסביר בדיוק מה אתה רוצה, מה נוזל , מה קרה לפני, כתוצאה ממה הנזילה של נוזל מסויים... מאיזה חלק זה נוזל? |
![]() |
#3 |
Guest
|
נורה
מצאתי מה הבעיה עם המנורה זאת המנורה עם הסימן קריאה עליה קראתי בספר רכב וראיתי שזה נוזל בלמים אז קניתי וזה הפסיק
אין לי מזגן אז אין חנקן אבל עכשיו יש לי בעייה אחרת לא קשורה לקודמת המנוע נכבה לי ומגמגם גם בעצירה וגם בנסיעה ובנוסף לכל החלפתי פילטר דלק לא עזר החלפתי פלאגים וראיתי שהפלאגים ה"ישנים"(סך הכל 1000 ק"מ) מכוסים שחור ואבנית אז אחרי שהחלפתי אותם הלכתי למוסך ברמת גן והוא אמר לי שצריך שיפוץ ראש ורינגים כי גם הנשם מוצי המון עשן והרכב מאבד מים בלי סימני נזילה |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Re: נורה
צטט:
אם הסבירו לך במוסך מה הבעיה, אז מה אתה רוצה? יש לך יותר ממספיק סיבות לעשות את זה. מנוע מעשן, מאבד נוזל קרור, מצתים עם רמזים מאד עבים, מנוע מקרטע וכבה.... |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
אדי, אלה לא רמזים עבים - זה המנוע זועק לעזרה במילים מפורשות
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
תודה
נראה לי שחוות הדעת של המכונאי שהלכתי אליו קצת לא נורמלית אז הלכתי למוסך שאבא שלי מטפ בו בבית שאן והאאמר לי קרבורטור זוק יותר מידי דלק וכך הוא גומר את המצתים
מחר אני הולך לשפץ את הקרבורטור יש הצעות איפה אני עושה את זה באמינות ובמחיר טוב? |
![]() |
#7 |
Guest
|
אני ממליץ לך לגשת למוסך מומלץ (עבור על השירשורים ותמצא המון מוסכים מומלצים) שיעשו לך בדיקת לחצים ולחץ הפוך , ותוכל לדעת מה מצב המנוע וראש המנוע . בעיקרון מצתים בצבע שחור ז"א תערובת עשירה יתכן באמת שיש בעיה בקרבורטור . בדרך כלל נקוי וכיוון קרבורטור מחזיר את ההשקעה בתיקון מהר מאד בחיסכון בדלק ,ומנוע עובד נקי ו"עגול" ומזהם פחות את הסביבה.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
תודה
תודה לך איתן מאיתן
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד