![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#25 |
|
Guest
|
טוב אנשים אני לא יודע מה אתם חושבים אבל אני בטוח שיגאלל פשוט תות[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]!!!
פתר לי את הבעיה המז*יינת הזאת!!! יגאלללללללללל אתה ממממממללללללללךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו הפיתרון יגאל: "מה הקשר לטורים ולבעיית הדלק חן1234 אם תקרא את כל השירשור תבין שהוא נתקע בלי דלק ! אז יכול להיות שהוא דפק את המשאבה ! גם לי זה קרה !לא התיחסתי לדלק הרכב התכבה ואחרי יומיים המשאבה התחילה להשמיע קולות ! זה בגגל שהיה אוויר במערכת ! בעזרתו של עמית דרך הטלפון ביצעתי החייה למשאבה ! עכשיו ככה אלי , תרים את המושבים האחוריים ! יש לך שם 2 צינורות ! שחרר אחד מהם לסירוגין פעמיים שלושה (אבל תניח מתלית למטה כי יתכן וינזול דלק ! ולאחר ששחררת את הראשון שחרר את השני שוב !! תניע את הרכב תעשה סיבוב אם הבעיה ממשיכה תחליף משאבת דלק ! יכול להיות שממנה נובעת הבעיה ! יכול להיות שהמשאבה עבדת ללא נוזל והסלילים של המנוע החשמלי נהרסו !" אלי |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד