מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מזל טוב לחיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הבמבינה שלי

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 19-05-07, 01:31   #1
Guest

תוסף מנוע. איזה ואיך ?

ברשותי פונטו 2001 16V, נהנה ממנה כחודש לערך.
ברצוני להוסיף תוסף דלק לשם אחזקה מונעת אך לאחר שקראתי קצת בפורומים השונים אני מעט מבולבל.
1. למיטב הבנתי ישנו ה-K44 וכן ה LIQUI MOLI האם הם עושים את אותה פעולה ואם כן איזה מהם מומלץ.
2. מהו אופן השימוש המומלץ ? דרך המיכל או ב"אינפוזיה" ישירות למנוע? הרכב עבר כבר כמה ידיים ואיני יודע אם השתמשו בתוסף באופן סדיר, למיטב הבנתי שימוש דרך מיכל הדלק עלול לגרום להזרמת המון זבל למקומות לא רצויים !!?? (הרכב עבר טיפול 100000 לפני שבועיים, פילטרים שמנים והכל).
3. האם בחור שכמוני עם חוש טכני ממוצע+ יכול לבצע את האינפוזיה המדוברת בלי להסתבך אח"כ עם מוסכים (ועם האשה כמובן). אם התהליך אינו מסובך אשמח לקבל הדרכה מיודעי דבר שביצעו בהצלחה.
תודה ושבת שלום.

ישן 19-05-07, 01:50   #2
Guest

/

אין צורך להתאמץ, התוספים האלו נועדו לשימוש קל ונוח, כל מה שאתה צריך זה למלות חצי מיכל להוסיף את התוסף, ולגמור את המיכל, שים לב, אם תמלא פחות מחצי, החומר יהיה מרוכז מדי, ולא שיעשה נזק, פשוט יעשה פחות תועלת, אותו דבר אם תוסיף אותו למיכל מלא, יהיה חלש.
בקבוק מגיע עם משפך קטן.
תעשה פעולה זו כל חצי שנה, או 10000,
אני היתי ממליץ על K44 (אני לא גימל יפית), מחירו כ 70 ש"ח

ישן 19-05-07, 03:02   #3
Guest

התוסף של ליקווי מולי (MOS2) הוא תוסף לשמן המנוע אשר אמור למנוע חלק מהשחיקה שנוצרת בזמן ההנעה.
44K הוא תוסף חזק שמנקה את מערכת הדלק.

אם המנוע שלך מטופל היטב, אני לא חושב שיש צורך בתוספים האלה. פשוט שים שמן מנוע איכותי ותדאג להחלפה שלו בזמן

ישן 19-05-07, 03:04   #4
Guest

תוסף דלק 44K מומלץ בחום !! עלותו 70 ש"ח

ישן 19-05-07, 03:13   #5
Guest

יגאל, אני חולק עליך.
כבר יצא לי לראות רכבים בהם שימוש בתוסף הזה סתם את פילטר הדלק במקרה הטוב - ובמקרה הרע הוא סתם להם את המזרקים.

בגלל זה אני לא ממליץ לכל אחד לשים 44K - הוא יעיל במיוחד כשצריך לנקות את המצערת / סעפת היניקה ושסתומי היניקה, ואז עושים את זה באמצעות אינפוזיה דרך פרפר המצערת.

ישן 19-05-07, 21:19   #6
Guest

צטט:
אם המנוע שלך מטופל היטב, אני לא חושב שיש צורך בתוספים האלה. פשוט שים שמן מנוע איכותי ותדאג להחלפה שלו בזמן
ארילו זה בדיוק העניין, איני יודע מה עבר על הרכב ב 60000 הק"מ האחרונים ולכן חשבתי להשתמש בK44 לשם ישור קו. האם ניתן לבצע אינפוזיה בבית או שכדאי לי לבקש במוסך שיבצעו טיפול זה?

ישן 20-05-07, 02:41   #7
Guest

לא אמורה להיות בעיה לעשות את זה באינפוזיה באמצעים ביתיים - אני אפילו חושב שכדאי ללמוד לטפל ברכב לבד, אפילו רק בשביל להכיר אותו. מצד שני, בעבודה עצמאית אתה עלול לגרום לנזק שהתיקון שלו יעלה יותר מתיקון התקלה המקורית - אז היצמד לספרות הטכנית.

חוץ מזה - זה כיף אחד גדול.

חוקי פרסום הודעות