![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אתה יכול לחפש באיביי, סביר להניח שתקבל את אותו דבר שתקבל
בפירוקיה בארץ, רק שתשלם יותר יקר (בגלל עלות המשלוח). תחפש באינטרנט אילו פירוקיות יש באיזורך, תתקשר אליהם ותברר האם יש להם את החלק שאתה צריך ומחירו. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
קשה לי להאמין שתמצא חלק כזה במצב סביר, כיוון שהפלסטיק שמשתמשים בו בפיאט, מקורו בקליפות יבשות של ג'אבטה ובהתאם לכך העמידות...
חדש עולה יקר למדי (נדמה לי שמעל 300 ש"ח). אם אתה מחפש באיביי, גם באלפא 147 יש פנס זהה ובכמה מכוניות נוספות של הקונצרן. אצלי נשברו הקליפסים בצד אחד ויצרתי תחליף באמצעות חומר גמיש (ספוג פלציב, לדוגמא, או משהו דומה שאפשר למצוא כמעט בכל אריזה של מוצרים חשמליים שאינה קלקר) שלוחץ את הפנס ימינה ומונע ממנו ליפול. עובד ככה כבר מעל שנה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice 8v
|
בפירוקיות באיזור אני לא ממש מוצא, באיביי אפשר למצוא דבר כזה במחיר סביר אבל ראיתי רק במוכרים מאנגליה שהמשלוח שהם רוצים (במידה והם מוכנים בכלל לשלוח לארץ) הוא כ150 ש"ח בערך. לגבי שימוש בחומר - ניסיתי את זה, השתמשתי באפוקסי פלסטלינה כזה אבל זה פחות יעיל כששני הצדדים נשברים כי זה לא חומר גמיש. בכל מקרה גם אם אשתמש במשהו גמיש לשני הצדדים, זה לא ייצא מדויק וזה ייראה מכוער. אני חושב שאצטרך לקנות איזה פנס אוניברסלי או משהו כי להשקיע 300 ש"ח במקרה הטוב על פנס ישן של פיאט זה קצת מוגזם.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תאורת פנים לא עובדת | Markab | פונטו - טכני | 4 | 15-06-13 16:21 |
| תאורת תא מטען לא עובדת בספייס 2001 | Wiking | פונטו - טכני | 15 | 28-12-12 21:21 |
| הגברת תאורת אורות דרך פונטו ספייס | YAKOV | פונטו - טכני | 10 | 01-05-10 14:05 |
| פונטו 75SX - תאורת פנים לא נדלקת בעת פתיחת הדלתות האחוריות | פורום הגראז' | 4 | 14-02-07 12:26 | |
| תאורת פנים לא עובדת | פורום הגראז' | 3 | 23-02-06 22:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד