![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
פאקונג ראש פונטו ספייס 2002
שלום,
יש לי הזדמנות להביא לבת זוגתי פונטו ספייס elx במחיר זול שככל הנראה הבעיה היחידה שלו היא זליגה קטנה של מים לשמן, כנראה הפאקונג ראש בדרכו השמיימה. הרכב חא מתחמם וכרגע נוסע טוב והאיבוד מים הינו זניח ולא רציני! רציתי לדעת מה המחיר היום בכדי להחליף פאקונג ראש ואני מניח שגם יישור ראש יהיה צורך. תודה לעוזרים!
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תומר היקר.
אתה בכול זאת מתעקש ללכת על זה, למרות שכתבתי לך "לא הייתי מציע לך לקנות את הרכב שכתבת בה"פ". אין מצב שצריך רק לבצע יישור ולהחליף את אטם הראש. זה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר. צריך גם טיימינג, סט שלייף, שמן, מסנן אוויר, מסנן שמן, פלגים, ועוד חלקים שיתגלו על הדרך. בעצם מה זה חשוב, במיילא הרכב לא לך אלא לזוגתך. ![]() חוץ מזה הייתי מפחד לקנות את הרכב מאדם שממשיך לנסוע כך. ולדעתי המחיר לא זול. אז Be careful. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כשאתה אומר זול, למה אתה מתכוון?
בהתאם למה שדוד אמר, הייתי מוכן להיכנס להרפתקאה כזו ב-3500 ש"ח ומטה. קח בחשבון שאולי כמה בעיות נוספות יתגלו תוך כדי נסיעה והיא תצטרך להזמין גרר כמה פעמים עד שתיישרו קו כמו שצריך. הרכב הזה לא מזדקן בכבוד בכלל... אם לא תהיה פדנט יהיו הרבה הפתעות. אם הבחור מודע לזליגה ולא טיפל עד כה, אי אפשר לדעת מה עוד מצפה לך... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
דוד לא קיבלתי ממך הודעה חזרה :/
אבל לקחתי את העניין לתשומת ליבי וירדתי מהעניין!
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תומר עניתי לך כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...270#post137270
draui הזכרת לי את השיר של התרנגולים "כשאת אומרת לא למה את מתכוונת ?" ![]() לדעתי, זול או יקר זה הכול בעיני המתבונן ובמצבו הכספי. אתמול הייתי בקופ"ח לטפל בשריר שנתפס לי בגב. בשיחה שהתפתחה ביני לבן המטפלת, בעודי שוכב על מיטת העיסוי, סיפרה שיש לה טויוטה יאריס 2007 עם גיר רובוטי. לפני שבוע הרכב נתקע, במוסך מורשה טויוטה, גבו ממנה 4.500 ש"ח עבור החלפת הרובוט בלבד. לדבריה לקחו לה בזול. כאשר שמעתי את זה, כמעט נפלתי ממיטת העיסוי. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
ואתה הזכרת לי את השיר "מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"
הגבת לו בשרשור הודעות שהוא לא חלק ממנו. :") טיפול קטן לטויוטה יאריס במוסך מורשה מגיע ל-900 ש"ח - ראיתי חשבונית (שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר ומסנן מזגן) מישהיא שרגילה למחירים כאלה זה נשמע לה סביר 4500 ש"ח על תקלה בסדר גודל כזה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2002 ELX לא מניע בבוקר | Liran42 | פונטו - טכני | 1 | 31-01-16 01:11 |
| פונטו ספייס 2002 | וויליאם קרליני | מכירה | 0 | 09-04-13 22:37 |
| סמל קידמי פונטו ספייס 2002 | forum770 | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 30-01-13 13:56 |
| הלך מנוע פונטו ספייס 2002 1.2 16V | YuvalY | פונטו - טכני | 25 | 18-07-11 23:39 |
| מזגן פונטו ספייס SX 2002 | ברא | פונטו - טכני | 5 | 27-03-10 20:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד