![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מיסב לחץ מצמד
1. כתבת כך "מיסב לחץ תקול, מפסיק להרעיש בלחיצה על המצמד" - אז זה לא נכון ואם הרעש מפסיק בלחיצה על דוושת המצמד אז הרעש הנהו בתיבת ההילוכים (גיר).
אם יש רעש בלחיצה על דוושת המצמד אז זה אכן ממיסב לחץ המצמד. כשהמנוע מונע, הרם עם היד למעלה את דוושת המצמד ואז ראה (בעצם שמע) אם הרעש נעלם. 2. לרוב לאחר הסרת תיבת ההילוכים יחליפו לא רק את מיסב הלחץ אלא את כל ערכת המצמד, שלרוב הנו כבר שחוק, וכנראה שזה מה שהוצע לך במחיר של 1200 ש"ח (כולל מע"מ?). בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
במוסך שמשון בינואר 2015 שילמתי 1050 ש"ח עבור עבודה של פירוק והרכבת הגיר + 100 ש"ח עבור מיסב לחץ חליפי חדש.
מאחר והקלאץ' היה רק בן שנה וחצי(סט כולל מיסב של Valeo) לא רציתי להחליף אותו. אחרי ההחלפה הרעש הפסיק, עד היום לא מוציא אפילו טיפה רעש. אציין גם שהמיסב התקול הרעיש כמה חודשים טובים עד שהרעש התגבר לרמה מוגזמת... (סימן שלא צריך לחכות עוד) המחיר שקיבלתי עבור העבודה היה יקר. אפשר בקלות למצוא מחירים הרבה יותר אטרקטיביים. בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
draui, קיבלת משהו... מהחברה על התקנת מגן השמש ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
צטט:
בינתיים נסענו רק בשעות הערב ביחד אז יצא לה להשתמש רק במראה של המגן קיבלתי "יאייי איזה כיף לי" ![]() תודה רבה. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
העלמות הרעש בהרמת דוושת המצמד
יש מכוניות (לא בכולן) שהרמת דוושת המצמד עם היד גורמת לכך שהדוושה לא לתלחץ בגלל משקלה כלל על מיסב הלחץ של המצמד ואז הרעש נעלם לגמרי.
כמובן שזה טוב רק לבדיקת אימות ולא התכוונתי כלל שהרעש יעלם לתמיד ובכך תיפתר הבעיה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
היה לי בידיוק את האוטו סיפטום רעש קבוע של שריקה ועם לחיצת הדוושה הטון משתנה , עם הזמן (כעבור שנה ) הרעש החמיר עד שלבסוף המייסב התפרק ולא יכולתי להחליף הילוכים , למזלי הגדול מאוד לא ניגרם נזק לגיר עצמו , כמובן לאחר מכן ניגרר למוסך מוסך מוכר ,
שמה בלי חלקים (סט של וולאו פלוס מייסב לחץ מקורי = 400 שקל) בנוסף החלקתי מחזיר שמן וכמובן שאם כבר פותחים , אז פקק נס קפה האגדי חח כל הסיפור משהו כמו 1200 שקל לעבודה מקצועית |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מי צודק? אני או אשתי? | alaychem | פיאט כללי | 9 | 08-12-14 09:07 |
| האם אפשר להחליף דלת מתרוממת בדובלו בשתי דלתות | אשר | שאר הדגמים - טכני | 0 | 25-03-14 21:12 |
| מאוורר מתחיל להסתובב רק אחרי שהחום אחרי החצי | SIMON30 | פונטו - טכני | 7 | 15-10-13 18:47 |
| אשתי היקרה, עולה ביוקר - עזרה עם תאונה | alonfo | פונטו - טכני | 24 | 10-11-09 17:56 |
| מעבר דירה בשתי פיאט פונטו :) | פיליפ | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 17 | 01-07-09 11:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד