![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
2 אפשרויות בפניך
א. החלפת רדיאטור חימום (מצריך פירוק הדשבורד) ב. ביצוע מעקף רדיאטור חימום,נוזל קירור לא יעבור דרכו לכן לא יהיה חימום ברכב. בקשר למאוורר,כשיש ספק אין ספק,מומלץ לשים חדש ולא לחפש אחד מתפרק בפירוקיות.. לא הבנתי מה הקשר בין הרדיאטור חימום למאוורר של הרדיאטור בחזית ולתקלה. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 25-08-15 ב 22:29. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
הפיוז נישרף כי המאורר מיסתובב קשה והוא סוחב זרם גבוהה מהרגיל תחליף לחדש או אחר מפרוק
אולי לdavidmzr יש אחד במצב טוב לגבי החימום הפנימי אין מה לעשות זה פרוק כל הדש בורד Matansab החליף בעצמו אחד כזה דבר איתו הוא יוכל להדריך אותך איך לעשות את זה
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם תרצה להחליף רדיאטור אני אשמח לתת יד.
אגב, יצא לך להתקל בפונטו דור ראשון בפירוקיה בבאר שבע בזמן האחרון? אני צריך בורר מהירויות למזגן מקורי (4 מהירויות)
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Spice Young 1.2 2001
|
היי מתן,
יש הרבה פירוקיות בבאר שבע, תנסה אצל גרר אבי, וייצמן(מאחורי השוק) או כדורי, ס.א (עמק שרה) משם אני בדרך כלל לוקח חלקים מפירוק. כמה זמן לקח לך לפרק את הדשבורד? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אתה יכול לראות כאן הכל: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9E%D7%95%D7%9D
אני יודע איזה פירוקיות יש בעיר. שאלתי האם ידוע לך על אחת שיש בה פונטו דור ראשון. אין לי זמן לטייל בין פירוקיות, צריך לגשת ישר לעניין. התקשרתי לס.א השבוע, אמרו שאין להם דור ראשון. אין לי את מספרי הטלפון של השאר.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Spice Young 1.2 2001
|
הפעם האחרונה שהסתובבתי בפירוקיות הייתה לפני חודשיים שלוש, ואז חיפשתי חלקים לספייס.
מאמין שביום שישי יהיה לי זמן להסתובב אני אחפש לך בשמחה. אתה צריך את הכפתור הפלסטיק? או את הוסת עצמו? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
את הבורר עצמו. מניח שלא יסכימו למכור את הבורר לבד, אלא עם כל היחידת שליטה של המזגן.
בכל מקרה, אל תעשה זאת במיוחד בשבילי, ובטח שלא ביום שישי הקרוב, כי ביום חמישי הפונטו דור ראשון שאצלי, ככל הנראה תוחזר לבעליה. נהיה בקשר בעניין הזה. בעוונותי לא שמרתי את המספר שלך. שלח הודעה ונתאם בעניין החלפת הרדיאטור.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התנגדות נגד מאורר רדיאטור | gibson9655 | פונטו - טכני | 2 | 23-01-14 16:15 |
| מאורר רדיאטור (ונדטה) הפסיק לעבוד , | מודל סי אי | פונטו - טכני | 31 | 13-11-10 20:34 |
| על סוחרים וחיות אחרות+חידה. | simon377 | אוף טופיק | 20 | 21-11-08 14:48 |
| סטרטר עייף?? יש חייה כזאת ?? | פורום הגראז' | 7 | 11-02-07 19:46 | |
| מהירות 1 של מאורר רדיאטור | פורום הגראז' | 0 | 24-04-06 13:13 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד