![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מיקומך
מהיכן אתה בארץ, נהריה כפי שכתוב בפרטיך?.
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
תגובה
אני מנהריה אבל אין לי בעיה להגיע למרכז ומקסימום עד אשדוד
שמעתי יש בחור אמין ולא יקר בשם דוד בפורום שעזר להרבה אנשים ותיקן פיקס ישמח להגיע אליו כי אמון במוסכים אני איבדתי והוא לפי התגובות בנאדם זהב |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תיקון התקלות
אם דוד לא יוכל לעזור לך אז תאם ופנה אל שלמה ב"מוסך פיאטון" שכאן:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=709 לאחרונה הפניתי אליו מישהיא מטבריה עם תקלת הילוכים רציפים בפונטו והיא גררה אליו המכונית (ע"י ביטוח הגרירה) והוא מצא לה פתרון טוב ובמחיר סביר. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
יש בקריות את מוסך GTA יש להם נסיון עם איטלקיות,מיכאל בחור אמין ולא מחפש להשחיל נמצא קצת אחרי צומת קריית אתא לפני לב המפרץ.
אם טיפלת באזור נהריה רשום לי את שם המוסך שאדע לא ללכת לשם במקרה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
תגובה
בעיה נוספת חדשה צצה בתידלוק פול עד הסוף יש ריח ברכב של דלק אני חושב מאזור המושב האחורי
נסעתי בכוונה ושרפתי לחינם דלק רק בשביל להוריד את המחוג בשני קווים ופתאום הריח נעלם אמרתי יתדלק שוב פול לראות אם הבעיה עברה ושוב ריח של דלק בתדלוק פול יש ריח 2 קווים מתחת לפול אין ריח ואני עשיתי בדיקה גם הצריכת דלק נהייתה יותר גרוע בקילומטר לליטר כמעט |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
תקלה נוספת שבאה ונעלמה
היה לי ביומיים האחרונים 2 תקלות מוזרות נוספות למה שיש כיום
בהנעה נידלקה לי אתמול מנורת מנוע כיביתי והדלקתי שוב וכאילו לא היה שום דבר ולא חזר והיום בהנעה נידלקה מנורת הגה וההגה היה ממש קשה כיביתי והנעתי ושוב התקלה נעלמה כלא הייתה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ידיים טובות ועקב שאיבדתי את האמון במוסכים עקב התנסות עם מספר לא קטן שלא מוסכים ישמח אם אוכל לתקן לבד אבל בשביל זה צריך את עזרכתם והידע שלכם לכוון אותי לתקלה ואיפה לרכוש את החלפים וככה גם על הדרך לחסוך בכסף לעבוד מכל הלב ולא חפיף ולצאת ברווח לא קטן של כסף שהיה ניזרק במוסך שרב הניסיון שלי היה לוקח כסף ולא פותר כלום או פותר זמני ומצבי לא הכי טוב פיננסית אני סטודנט כיום ושוכר דירה ולא קל במדינה שלנו לצערי |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לדעתי לא כדאי לך לבוא עד רחובות, בשל התיקונים המתוארים. זה עלול לקחת יותר מיום אחד. מה שרפי ונוקר כתבו לך הוא הדבר הנכון לעשות. או תפנה ל yair791 שהוא קרוב אליך מבחינה גאוגרפית. דוד.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
מאיפה יאיר? והאם הוא גם מכיר טוב את פיאט ?
ואני נמנע מלהגיע למוסכים ככה משמועות רק כי כל הפעמיים אכלתי אותה וזרקתי לא מעט על הרכב על מוסכים "מומלצים" שרק החליפו ודפקו לי מחירים ולא סידרו כלום ולא פיצו |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בפונטו ספייס 2003 ELX V16 | din264 | פונטו - טכני | 7 | 17-03-15 19:17 |
| מזגן לא מקרר - פונטו ספייס 2003 | yairl | פונטו - טכני | 3 | 29-06-12 10:41 |
| טורים קופצים ורעידות חזקות בפונטו אוט' 2004 | shooja12 | פונטו - טכני | 6 | 09-03-12 14:24 |
| מגן שמש בפונטו ספייס 2003 | fitoa | פונטו - טכני | 8 | 30-05-11 20:31 |
| ניקוי EGR בפונטו ספייס 2003 | idan.shmueli | פונטו - טכני | 1 | 11-01-10 20:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד