![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אפשר לחשוב אתה מוכר מאזדה ב-70000 ש"ח
אם אני או אתה מוכרים זה פיצוחים לשבת אז עכשיו נכנסתי לראש מי שרוצה יקנה או שלא יקנה שבת שלום ד"ש לבלה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
רק תידאג שהרכב יעמוד בחוץ ולא בפנים כשהערבי יבוא ועדיף ככה עם כל קונה זה יחסוך לך זיבולים
ואם אחד הקונים יזבל תמוח על איפו הרכב מטופל אני מאמין שאתה תשתיק אותו יפה
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
השאלה לא באמת באה מרצון לדעת למה הרכב נמכר,
הכיוון הוא יותר לקבל רושם ראשוני מהמוכר,אדם חסר סבלנות ורצון לשתף פעולה, כנראה יבריח את הקונה,כמו במקרה שלך,תהיה שקוף ,תגיד את מה שיש ויהיה בסדר. את הבדיקה אם הרכב טוב או לא אני כבר אראה לפי חשבוניות ובדיקה של הרכב במוסך\מכון לפי בחירתי,מי שמתקמצן על בדיקה וקונה לפי הרושם שיאכל את החצץ במידה והרכב במצב לא טוב.. כאשר חיפשתי לקנות את הפונטו שלי התקשרתי למוכר פוטנציאלי מיד2 והתחלתי לברר פרטים על הרכב ,אחרי מספר שאלות איבד סבלנות ואמר לי "מה אתה רוצה ממני כולה פונטו",פה השיחה נגמרה,אני לא מוכן לבזבז זמן וכסף על לראות רכב לימון מי שלא יהיה רציני בטלפון וישאיר רושם רע פנים מול פנים לא אבצע עסקה מולו. גם אם הרכב מעולה,פשוט לא אגיע לשלב הבדיקה,במקרה שהרכב מושלם ההפסד הוא של שני הצדדים. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כאשר תרצה למכור את האוטו שלך, ותקבל 6-10 צלצולים עם כל השאלות הלא רלוונטיות, ו- 2-3 קונים שיגיעו אליך וימשיכו לזבל, ועוד כמה שקובעים שעה לבוא ולא באים בכלל, וכמה סוחרים שמתקשרים ורוצים לקנות בסכום זעום, אז תבין למה המוכר שהתקשרת אליו מיד 2 היה חסר סבלנות. מה חשבת שהענשת אותו והוא לא ימכור את הרכב ?.
כתבת: "הכיוון הוא יותר לקבל רושם ראשוני מהמוכר" שהקונה לא יקבל רושם עליי, אלא על הרכב. משום שאני לא מועמד להתחתן עם אחותו. ![]() "ההפסד הוא של שני הצדדים." לא חושב כך, זכור "שלכול סיר יש מכסה". לא רק הקונים "מסננים" את המוכרים,. גם המוכרים שיש להם ניסיון, יודעים "לסנן" את הקונים, כדי לחסוך זמן ובלבול מוח. אז שכול אחד ינהג לפי הבנתו. ביחס לסוויפט. ביום שישי הגיעו שני בניי מיעוטים ממזרח י"ם , הדבר הראשון שבדקו היה, מספרי המנוע והשילדה לפי הרישיון. טרם נתקלתי בקונה שבדק זאת. כאשר ביקשו לעשות סיבוב, אמרתי שאני אנהג. לא הסכימו ולא קנו. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
מעניין, באו מירושלים עד לרחובות ולא קנו רק בגלל הנסיעת מבחן... גם אני במקומך
לא הייתי מאפשר להם לנהוג ברכב. הצעת להם לגשת למכון בדיקה, שם ינהג בוחן רכב? אני די מסכים עם nuker, מוכר שלשאלה טכנית על מצב האוטו עונה "מה אתה רוצה, זאת כולה פונטו" כניראה התייחס כך לאוטו וטיפל (או יותר נכון לא טיפל) בו בהתאם. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא הצעתי להם לגשת למכון בדיקה, שם ינהג בוחן רכב.
משום שהשעה הייתה 12 בצהריים (יום שישי) ועוד מעת עשויים היו לסגור את הדואר. בניי הדודים בפרט וגם קונים יהודים, לא לוקחים רכב בסכום של כמעט חצי מחירון לבדיקה במכון. אף אחד מהקונים לא ביקש זאת. המוכר שכך ענה ל-Nuker, כנראה גם עבר את מה שכתבתי בתגובה הקודמת ונימאס לו. אני לא רואה קשר בין התשובה שקיבל בטלפון לבין מצב הרכב. זה כמו לראות בן אדם שהולך כל היום עם בגדיי עבודה מלוכלכים, ולגזור מכך שגם ביתו מבולגן ומלוכלך. אי אפשר לגזור מכך את מצב הרכב. שהרי המטרה היא לקנות רכב במצב טוב. צריך לנסוע ולבדוק את הרכב, במקום לקשקש בטלפון, ולהסיק מסקנות שגויות. כך נהגנו yair791 ואני. כשנסענו יחד מס' פעמים לקנות רכבים. ![]() דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
ברור שהם לא ייקחו את האוטו למכון בדיקה, אך עצם זה שאתה מציע
מראה על כך שאתה מסרב לבקשתם לנהוג לא מטעמים של ניסיון להסתיר דבר מה, אלא מתוך העקרון שלך שאינך מאפשר לאחרים לנהוג ברכבך (דבר שאף עלול להטיב את הרושם בפני הקונה). |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דפיקות בעת סיבוב ההגה שמאלה | chenrp | פונטו - טכני | 18 | 23-12-13 17:27 |
| סיבוב המנוע בגלגל הטימיג | YAKOV | פונטו - טכני | 0 | 05-05-10 22:03 |
| רעשים בזמן סיבוב | naork | פונטו - טכני | 6 | 11-01-09 11:11 |
| רעש מוזר בעת סיבוב ימינה באונו | פורום הגראז' | 6 | 16-05-07 13:06 | |
| חריקות בזמן סיבוב הגה בפונטו ספייס 2003 | פורום הגראז' | 3 | 10-04-07 17:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד