![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
שמן, פלאגים מקוריים ונוזל קירור פרפלאו באיזור הקריות
שלום לכולם , יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג באיזור הקריות את הנ"ל לצורך טיפול עצמי?
כמו כן כרגע אני משתמש בשמן חצי סינטטי רגיל (פרסטון) 10W40 , יש למישהו המלצות למשהו טוב יותר? punto ELX 16v 2003 ידנית תודה לעוזרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת חלפי פיאט מקוריים
רוב מוסכי פיאט, מורשי היבואן, גם מוכרים חלפים ובחיפה עצמה יש שלושה, בדוק איתם:
http://www.fiat.co.il/default.asp?ca...7BE178D9E1C%7D בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
בהמשך לרפי,
אני קופץ השבוע לסודאי בתל אביב, אשמח לקנות לך את כל החלפים ואז להיפגש אצלך בקריות ביום חמישי, וכמובן לעזור בעבודה. אתה צריך פלאגים RA4HCX של CHAMPION או DCPR8E-N של NGK. שמן 10W40 רק לא של פרסטון, בחייאת. יש מספיק חברות טובות. 2.8 ליטר. ופראפלו כחול, 2 פחיות. אם אתה מעוניין, שלח טלפון בה"פ. נערך לאחרונה על ידי asafasaf : 08-06-15 ב 10:21. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
מקפיץ על מנת להודות לאסף ושי התותחים מהכנופיה שקפצו וטיפלו במסירות שנראה לי שהפונטו לא ראתה מעולם! אפילו קיבלתי חידוש פנסים מעולה על הדרך
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבקש המלצה לחשמלאי רכב באיזור עכו/חיפה/קריות | gingel | בעלי מקצוע | 4 | 22-12-14 15:49 |
| שמן מנוע ונוזל קירור - המלצות | xecyc666 | פונטו - טכני | 1 | 22-10-13 19:04 |
| הצעות לתחזוקה נכונה, כמות שמן ונוזל קירור | פיליפ | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 11-07-13 11:08 |
| כיוון פרונט שפתוח בשבת באיזור קריות? | chenrp | בעלי מקצוע | 0 | 22-12-12 08:41 |
| אבקש המלצה למוסך לפונטו ספייס באיזור קריות | chenrp | פונטו - טכני | 4 | 04-12-12 12:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד